- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как правите секс
Искам да попитам как правите секс - напълно голи или само със събути гащиИнтересно ми е .
Поздрави \/
Зависи от времето с което разполагаме и от мястото на което се намираме,ако сме си някъде вкъщи-голи,а ако сме някъде навън(под навън нямам предвид "на улицата" или нещо такова!) в по-екстремна ситуация....![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Аха,направо и обувките не пипайте. :PПървоначално написано от Whisskas
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
зависи от времето което разполагаме ако имаме време голи а ако не блузките седят и със сабути гащи
боже колко смешно звучи![]()
![]()
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Знам че е смешно,но като четеш по темите как са правили секс в тоалетната някъде си,да не мислиш че са имали време да си разхвърлят дрехите на ляво на дясно?![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Ако майка ми е в другата стая и има опасност да ни притесни, не се събличаме напълно, но ако няма никой или пък сме у тях на заключена врата, се разсъбличаме напълно.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Доста е гадничко когато може някой друг да влезе,нали...?Човек да не се наслади като хората...
Както дойде, зависи от мястото и възможността да се отлети най-ефикасно![]()
Зависи от мястото.
Общо взето когато как дойде, зависи колко време имаме и къде сме, ако имаме мн време и няма кой да ни притесни сме напълно голи, ако не само гащите си махаме и такам![]()
И ние сме така.Първоначално написано от piFka_LP
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
edin pat gol ,drug pat s 4orapite ...zavisi.... ama moje i prez zimata da si zema edna ruska ushanka... i samo s neq da sam dokato pravq sex ... 6te e dosta qkoПървоначално написано от Гостетин
![]()
![]()
![]()
когато както дойде, зависи колко време имаме и къде сме
vinagi goli ili mn rqdko sa slu4va tq da ostane po sutien
dae i pri men taka....i az neznam 6to oba4eПървоначално написано от Lyv4eto`
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Аз съм си мислел някой път да съм по кубинки самоПървоначално написано от AnN_G
![]()
Аз се занимавам. Всеки път ги свалям. Даже съм имал случай (поне за един се сещам) "ама ти с чорапите ли беше" и тя "мида..." И аз гледам тъпоПървоначално написано от Whisskas
![]()
До сега не ми се е случвало. Наще никога не влизат в стаята ми. Само сестра ми е влизала веднъж и рече "опаа" и излезе - момичето се преобличашеПървоначално написано от maybelline
Или пък "ваще няма ли да дойда" и аз "защо да идват...знаят че не съм сам" и тя ме гледа тъпо. Беше за първи...и последен път унас![]()
zavisi ..... ako ima vreme , nema nikoi vdrugata staq - togava goli
inache trudno
ama i da sum gol .. kakto kazah nqma koi da se zanimava s chorapite , a i bilo sexy![]()
Yupeeee !
kakt0 d0ide.. zawisi wseki pyt razlichno0![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
Зависи от времето, което имаме и от мястото, където правим секс
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Голи-само 1-2 пъти аз съм била по рокля,защото на него така му действа възбуждащо.Аз пък обожавам да го гладам гол!
Правили сме го и изцяло облечени, само с поместени панталон/пола и бельо. Обичам да съм по бельо, с корсет и къса пола съм била...
зависи си от мястото ,от настроението,а иначе и аз обичам да съм по белио,корсет..![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз никога не си свалям тениската щото имам много грозно тяло и космат корем. Момичетата така са по склонни![]()
Ем рядко го правим напълно голи понеже рядко го правим на спокойствие.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Правила съм само 8 пати секс и винаги сме били голи.