zna4i mislq da si napravq dve dupki v nai-gornata 4ast na uhoto tam kadeto e hru6tqla oba4e 6te go napravq bez maika mi da znai i 6te i pokaja sled tova. ta iskam da pitam tezi koito imat tam obeci s kakvo to4no se pravqt dupkite i boli li mn, dolu-gore kolko struva i ima li opastnost ot infekcii.znam 4e ot obecite na u6ite/obiknovenite dupki, koito vsi4ki si pravqt/ ne stavat seriozni infekcii, no mn me pritesnqva dali nqma da stane nqkoi gaf
otnosno probivaneto ne moga da ti kaja dali 6te te boli,no sled tova,kogato zarastva bolkata e dosta silna..no predpolagam si naqsno i si gotova da tyrpi6 vse pak iska6 na hry6tqla..
gledai da se probie6 na mqsto kadeto higienata e na nivo i sled tova polagai grijite,s koito te posavetvat v stydioto!
yspeh
ами около 10 лева поне аз за толкос си прибих
зависи къде ще са дупките по -горната ще те боли повече при пробиването защото е по-близо до хрущяла а относно майка ти по добре и кажи че ще си ги пробиваш преди да го направиш се пак трява да знае...айде мила успех![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
!0 лева,не повече,а и трябва да го направи специалист,някой на който това му е работата,а не кой да е хванал иглата и почнал...
При пробиването боли. След това боли, когато местиш обицата, за да я почистваш. Зараства половин година, трябва да си подготвена.
Спокойно.аз имам 6 обеци само по ушите.Правят се с пистолет,поне мойте де.Не боли толкова,защото всичко става изведнъж.На хрущяла е малко по болезнено,но е търпима болка.Струва от 4 до 8 лева.Внимавай къде се дучиш,щото много ясно че ако те дупчат в някое мазе ше се получи инфекция,затова ако си от София иди при Светлио.
П.П. Ако се получи инфекция веднага сваляй обецата и чакай 2 месеца докато зарасне напълно.След тва прави кво искаш
btw маиче на хрущяла се пробива с абокат ...щото с пистолет може да се полъчат някои фалове ......
незнам аз нямам на хрущяла обаче мисля че ще боли доста далго време ...щото се пак е хрущял и трудно ще зарасне ...иначе мисля че от 5 до 13-14 лева може би .... с пистолет е доста по ефтино но е по дуре с абокат ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
А ти защо не отиде при Светльо да те продупчи, а си отишла в козметично студио? Много си зле - хрущялът може да се счупи, ако се дупчи с пистолет, познавам човек, на когото му се е случило. ПИЪРСИНГ СЕ ДУПЧИ С АБОКАТ! Майка му да еба, омръзна ми да го пиша!Първоначално написано от sweet fantasy
Аве аз не съм от София,ама всички приятелки от сф се при Светлио се дупчат
П.П. Не ти препоръчвам да си правиш 2 на хрущяла.Аз имах там,обаче я махнах щото направо не можех да легна от болка.Сега си имам 6 само долу по ушите
на хрущяла с пистолет е наи малкото има някои дето пъпа са си дупчили с пистолет няма да се учудя и ако някои езика си пробие пистолет за ухо .....но за меката чат на ухото .....![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Принципно с пистолет боли повече, слагат гадни обици и супер много ти стягат винтчето. Аз дори и меката част на ушите не бих си продупчила (пак) с пистолет. По-добре едно тъничко абокатче.
Опасност от инфекции винаги има.
Иначе много зависи от организма ти дали 6 месеца няма да можеш да си спиш на ухото или 4-5 дни. Защото повечето ми познати страхотно много ги болят пробитите хрущяли, а пък моя си беше свежар доста бързо и никфи проблеми никога не съм имала с него.
Така, че дупчи смело, не в козметично студио и си се грижи за дупките.
Аз поне 3-4 месеца не можех да спя на десния хрущял...на левия започнах да спя като хората едва след като смених обицата, защото онази беше много гадна и неудобна.
супер убихте и моя ентусазъм.
Абе де е тоя прочут Светльо мамка му...?
*време за реклама*
Boot прави доволно добри обици на хрущяла!
та тя там ме пробива с абокат. имам две дупки, ама едната трябваше да я махна, че си сложих друга обица и не вървеше.
изобще не е страшно, верно е, че боли, ама ако наистина го искаш - едната болка нищо не е. бавничко зараства, мдаа.
пък на морето няква мърла в един метъл шоп пробиваше хрущяли с пистолет о.О щом дори аз знам, че с пистолет не се прави, начи е много тежко положението...
*време за реклама part II*
ходете при бате Руди! и Светльо може да е готин, не го познавам, ама Руди е... Бог! можете да го намерите в Trip House.
Руди > All
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз като порасна ще се омъжа за Руди. Факт. Неоспорим.
И ще стана още по-безсмъртна.
Аз си пробих ушите вчера и изобщо не боли!Усещаш няква болка за части от секундата....но по-късно може да те поболява докато заздравее ухото,но не е няква непоносима болка...абе,споко-ще оживееш![]()
О да...за цената-на мене ми взеха 10 лева за двете уши със медицинските обеци.
^Adrenalinka^ ако е било на мекичкото...ако не ти напрай инфекция там и с бормашина да те пробият май няма да болиама на хрущяла е съвсем различна работааа ...