- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 4eren moliv za o4i
molq vi prepora4aite mi 4eren moliv za o4i za6toto az imam edin, no kato go sloja i sled malko se razmazva, toest ne to4no se razmazva ami se sqka6 se razmazva kam miglite i stoi gadno. ta kajete nqkakav moliv koito da stoi taka kakto ste go slojili
a i poneje az otskoro si slagam moliv moje li da mi kajete nqkoi savet4eta
дълго време ползвах на Impala, отскоро на Brooklin и двата много ми харесватНе ми се размазват мекички са. Задължително нанасям на горния клепач под формата на очна линия, понякога и на долния, според зависи
![]()
az na gorniq klepa4 ne iskam iskam samo na dolniq oba4e bez da se razmazva
Oriflame! \/ polzvam go ot godini i e mn dobur!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
na brooklin e nai razti4a6tiq se i razmazva6t se moliv za o4i!polzvaite na manhatan,toi e nomer 1!
az ispolzvam na brooklin i sam dovolna ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
IMPALA[/img]
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Az sa6to izpolzvam na Brooklin i ne mi se razmazva.
Аз пък от години ползвам на REVLON и тъй като съм луда фенка на черния молив,съм пробвала почти всички марки...От този по-добър НЯМА-гарантирам ти
на Импала е найстина хубав сестра ми има такъв а моя е на голден рос и също е много хубав не се размазва като си сложа и се нанасся бързо![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Revlon ColorStay Eyeliner Black
Bourjois - Brow & Liner - Eye Pencil BLACK AND WHITE
Тези двата ти ги препоръчвам горещо!
Не съм ползвала молив за очи, а и няма смисъл да пускам нова тема.Искам само да ви попитам на светли очи какъв молив отива повече - бял или черен ?
Golden Rose.
miss*match , миличка в тая тема говорим за молив за под окото-на долния клепач--на него бял молив не можеш си сложиш....
а за отгоре зависи от самия цвят какъв е...а и защо избираш само м/у бял и черен...за клепача има голям избор...щом си със свтли очи и търсиш подходящия точно за твоя нюанс на очите-изпробвай цвтове докато се харесаш с някой \/
Чак се засрамихПървоначално написано от bodil4e_f
Благодаря за разяснението.
![]()
хихихи глупости,няма за какво...и аз често задавам "леки" въпроси![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
a q kajete dolu gore kakvi sa cenite im na:
-impala
-manhatan
-revlon
-Bourjois
В момента ползвам на Seventeen, много е хубав, доволна съм. Струва около 5-6лв. ако не се лъжа...
ami brooklyn mno e dubar ..naistina se razmazwa malko no zawisi kak si go slaga 4owek ..ina4e za swetli o4i spored men otiwa i tamen moliv i ne6to po svetlo ...trqbva da probva6 ... ai zawisi s kvi dre6ki si ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Impala![]()
от Oriflame-автоматичен молив(мисля,че беше и водоустойчив)...това е просто най-най-най-моливът!!!!
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!