- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- momi4eta kakvi mom4eta vi haresvate
davayte kazvayte![]()
![]()
красиви,чернокоси,чаровни, риятни,мили и най-важното-моногаменни![]()
Shall we dance???
Еми скоро имаше такава тема. Потърси в търсачката. Иначе аз го карам на скромниПървоначално написано от WaNTeD
Бе Иван
![]()
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
жената в живота си има една любов... в моят случай това са русначетата... или войничетата... ррррррр...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Мммм, падам си и по смъкнати, мургави, сладки, НЕ надутиПървоначално написано от Иста
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
абе, бала съм му майката - да е руснак и да е хубав!Първоначално написано от Eleonora
примерно:![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Аз си харесвам българите,много са ни хубавки и си имаме достатъчно за да търся от които и да било държави..А иначе харесвам-високи,тъмнокоси или кестеняви,с хубави тъмни очи...![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
a taka brПървоначално написано от AnN_G
she hoim nie po 4ujdite strani da tursim-q stiga
az...smuknati,sk8r i s umnokestenqva kosa,hubavi o4i i ruce,no tova e samo..e taka ina4e ne mi puka kfi o4i ima i kakva kosadori ne e vajno da e smuknat-vajnoto e da se durji mil
...kakuvto i da e-haresam li go-...ve4e en me int kakuv shte da e ~!!!~
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
мани ти... не знам що мене българите не ми харесват. средностатистическия българин е такъв простак. свестни момчета, поне за мене, се намират ужасно трудно... иначе, ако говорим за външен вид момчето до мен трябва да има хубави ръце, да не е много кльощав - малко пухкавичък, по възможност да е малко по-висок от мене и да е по-тъп от менеПървоначално написано от luda`flirtajika
но това последното лесно се намира
![]()
![]()
много малко момчета са по-умни от моя милост... е, да може би нобеловите лауреати
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
ето ги някои от хилядите темички,дано ти свършат работа![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...heta+haresvate
а иначе мисля че както българските жени,така и българските мъже са си най-хубави!:}}
f@nt@zi@
kolkoto i da mi se iska 6te se vuzdurja ot komentarПървоначално написано от Иста
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
emi az li4no nqmam mom4e-me4ta,nqmam opredelen tip.ne trqbva da e maneken4e,ma4o ili isvaden ot koricite na spisanie.prosto iskam da ne tipi4noto mom4e,da si e sebe si,dori i da e stranen.nai-vajnoto za men e da bude mil i da se durji absolutno vinagi na nivo i s yvajenie kum men.ne mislq,4e iskam mnogo,no qvno e taka 6tom po4ti ne sre6tam takiva sladki mom4enca.
Ще цитирам себе си от тази тема:
Първоначално написано от e_l_i_z_a
padam si po lo6i mom4eta....
с дълга коса- кестенява или руса тъмни о4и
![]()
да са пънкари, метъли или не6то от сорта
![]()
да носят кецове или кубинки
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Opredeleno haresvam 4ernokosi sas sini o4i ama ima i izklu4eniq-zavisi ot mom4eto i kakto kaza Malka_Taina Bad boys
Много ме радват тея по-високите(и поне от мене),ъъЪъ...да не са кльощави (може и с малко коремче), с дънки и тениска(не маркови ест.), нормална коса (каквото и да означава), ЗЕЛЕНИ очи и тва еааааааа не щях да забрая най-важното-с набола брада (ама на дълга като някой поп). Тва прозвуча малко като обява
май, е нищо, на такива типове най са радвам
![]()