.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    WaNTeD
    Guest

momi4eta kakvi mom4eta vi haresvate

davayte kazvayte

красиви,чернокоси,чаровни, риятни,мили и най-важното-моногаменни
    Shall we dance???

Re: momi4eta kakvi mom4eta vi haresvate

Цитирай Първоначално написано от WaNTeD
    davayte kazvayte
    Еми скоро имаше такава тема. Потърси в търсачката. Иначе аз го карам на скромни Бе Иван

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    i za ko pita6 to4no?

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    жената в живота си има една любов... в моят случай това са русначетата... или войничетата... ррррррр...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    жената в живота си има една любов... в моят случай това са русначетата... или войничетата... ррррррр...
    Мммм, падам си и по смъкнати, мургави, сладки, НЕ надути
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Мммм, падам си и по смъкнати, мургави, сладки, НЕ надути
    абе, бала съм му майката - да е руснак и да е хубав!
    примерно:
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Аз си харесвам българите,много са ни хубавки и си имаме достатъчно за да търся от които и да било държави..А иначе харесвам-високи,тъмнокоси или кестеняви,с хубави тъмни очи...
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Цитирай Първоначално написано от AnN_G
    Аз си харесвам българите,много са ни хубавки и си имаме достатъчно за да търся от които и да било държави..А иначе харесвам-високи,тъмнокоси или кестеняви,с хубави тъмни очи...
    a taka br she hoim nie po 4ujdite strani da tursim-q stiga
    az...smuknati,sk8r i s umnokestenqva kosa,hubavi o4i i ruce,no tova e samo..e taka ina4e ne mi puka kfi o4i ima i kakva kosa dori ne e vajno da e smuknat-vajnoto e da se durji mil ...kakuvto i da e-haresam li go-...ve4e en me int kakuv shte da e ~!!!~
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    az...smuknati,sk8r i s umnokestenqva kosa,hubavi o4i i ruce,no tova e samo..e taka ina4e ne mi puka kfi o4i ima i kakva kosa dori ne e vajno da e smuknat-vajnoto e da se durji mil ...kakuvto i da e-haresam li go-...ve4e en me int kakuv shte da e ~!!!~
    мани ти... не знам що мене българите не ми харесват. средностатистическия българин е такъв простак. свестни момчета, поне за мене, се намират ужасно трудно... иначе, ако говорим за външен вид момчето до мен трябва да има хубави ръце, да не е много кльощав - малко пухкавичък, по възможност да е малко по-висок от мене и да е по-тъп от мене но това последното лесно се намира много малко момчета са по-умни от моя милост... е, да може би нобеловите лауреати
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ето ги някои от хилядите темички,дано ти свършат работа

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...heta+haresvate

а иначе мисля че както българските жени,така и българските мъже са си най-хубави!:}}

f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    мани ти... не знам що мене българите не ми харесват. средностатистическия българин е такъв простак. свестни момчета, поне за мене, се намират ужасно трудно... иначе, ако говорим за външен вид момчето до мен трябва да има хубави ръце, да не е много кльощав - малко пухкавичък, по възможност да е малко по-висок от мене и да е по-тъп от мене но това последното лесно се намира много малко момчета са по-умни от моя милост... е, да може би нобеловите лауреати
    kolkoto i da mi se iska 6te se vuzdurja ot komentar

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

emi az li4no nqmam mom4e-me4ta,nqmam opredelen tip.ne trqbva da e maneken4e,ma4o ili isvaden ot koricite na spisanie.prosto iskam da ne tipi4noto mom4e,da si e sebe si,dori i da e stranen.nai-vajnoto za men e da bude mil i da se durji absolutno vinagi na nivo i s yvajenie kum men.ne mislq,4e iskam mnogo,no qvno e taka 6tom po4ti ne sre6tam takiva sladki mom4enca.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ще цитирам себе си от тази тема:
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Да е усмихнат,лъчезарен,висок,с роен,с хубави очи(няма значение цвета,важното е да излъчват топлина!).С хубаво тяло..не казвам да е културист,но все пак талията му да не е 200 ..мм...секси дупе чувство за хумор,склонност към нежност,но не по всяко време.Понякога е нужен брутализъм.Да има собствено мнение за всичко.Да умее да се забавлява.Да има много приятели.Да е отворен към света и да възприема всичко такова,каквото е.Да не е прекален надувко,но да не е и мило зайченце.Да е спортист задължително.Да има характер,може дори да е инат-понякога това е сладко,но в умерени количества.Не е задължително да е супер мега умен,но да не е и някво безмозъчно същество.Да обича да се разхожда по магазините с приятелката си(т.е. мен ) и да влиза в пробната с нея с куп дрехи и да и казва какво му харесва и кво-не.Да обича разходките на открито.Като цяло да не мрънка много.Да обича да се смее.Да има много хобита.Да е поне малко суетен,защото това е сладко.
    И в общи линии това е

:}

padam si po lo6i mom4eta....

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    с дълга коса- кестенява или руса тъмни о4и
    да са пънкари, метъли или не6то от сорта
    да носят кецове или кубинки
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Фен
    Град
    по света и у нас
    Opredeleno haresvam 4ernokosi sas sini o4i ama ima i izklu4eniq-zavisi ot mom4eto i kakto kaza Malka_Taina Bad boys

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Много ме радват тея по-високите(и поне от мене),ъъЪъ...да не са кльощави (може и с малко коремче), с дънки и тениска(не маркови ест.), нормална коса (каквото и да означава), ЗЕЛЕНИ очи и тва е ааааааа не щях да забрая най-важното-с набола брада (ама на дълга като някой поп). Тва прозвуча малко като обява май, е нищо, на такива типове най са радвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си