.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен
    Град
    Луната

Дайте ми идея

Здрасти на всички този път ще пусна тема която незнам до колко има място в този раздел в които всеки иска съвет от другите за отношенията си с любимият човек.Искам да ви поискам помощ защото ще ходя на свадба но не мога да измисля какво да пиша на картичката.Дайте ми идея.Много благодаря.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Пожелавам приятен и щастлив съвместен живот на семейство еди кое си))))
    Shall we dance???

Цитирай Първоначално написано от cveti_vratsa
    Пожелавам приятен и щастлив съвместен живот на семейство еди кое си))))
    Радва. Кратко и ясно! АйдИ!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    Град
    Луната
    Ако знаете някой стих или хубава мисъл по тази тема кажете я.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Супер фен
    "Тази година булка, до година люлка"
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Успех по дългия и трънлив път на семейния живот. Нека щастието ви съпътства неизменно а сълзите в очите ви да са само от радост. Нека любовта не угасва и с всяка тодина заедно страстта ви да се възпламенява повече и повече и накрая да утихне в тлееща жарава - символ на вашата неразделна и нестихваща любов.
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

tova e naistina strahotno !

Цитирай Първоначално написано от Sophie
    Успех по дългия и трънлив път на семейния живот. Нека щастието ви съпътства неизменно а сълзите в очите ви да са само от радост. Нека любовта не угасва и с всяка тодина заедно страстта ви да се възпламенява повече и повече и накрая да утихне в тлееща жарава - символ на вашата неразделна и нестихваща любов.
    Sophie evala

Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    о да тва ме кефи задължително
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    tva e prekaleno golqmo kli6e za men,za da go napi6e6 v svatbena karti4ka.
    moje bi"pojelavam vi da uspeete da sugradite edno 6tastlivo i mnogo krasivo semeistvo,v koeto da vlastvat samo lubovta,razbiratelstvoto i nadejdata."

Цитирай Първоначално написано от Sophie
    Mn me kefi i e mn podhodq6to.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~

Re: Дайте ми идея

Цитирай Първоначално написано от Mikohito
    Здрасти на всички този път ще пусна тема която незнам до колко има място в този раздел в които всеки иска съвет от другите за отношенията си с любимият човек.Искам да ви поискам помощ защото ще ходя на свадба но не мога да измисля какво да пиша на картичката.Дайте ми идея.Много благодаря.
    По принцип обичам да измислям разни текстчета,но днес нямам много време,а и съм в лошо настроение,затова ще се опитам да ти помогна с един тост,който беше вдигнат в любимото ми сериалче по повод една сватба....
    "Помни тази вечер,като началото на винаги.Обещание.Като награда, че си устоял на живота толкова дълго.Вярата един в друг и възможността за любов.Решение да игнорираш или просто да се издигнеш над болката на миналото.Споразумение,коет о свърза две души в едно.Празненство...на взетите шансове и предизвикателствата, които предстоят.За двама, които ще бъдат по-силни от един.Като отбор, който се е изправил срещу изкушенията на света.И любовта винаги ще е двигателя на живота ни.Вечерта е само формалност само съобщение на чувствата.Направените обещания остават в дълбините на сърцата ни.”"
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си