Здравейте на всички.Имам нещо като проблем.Много е хубаво но мисля че е прекалено и незнам как да се избавя.Аз сам нормално момиче на 18г.Правя сеь от 16.Но пред 2 месеца и половина се случи нещо.Хванах си едно гаже което страшно мн харесвам,луда сам по него чесно.Той ме превлича много по сексуален път.Още на първата седмица започнахме да го правим.Секса с него е див МНОГО див.Той е звяр и мн ме възбужда.Прави по десетина тека на ден.Дори зема и виагра понякога щото го правим всеки ден щото аз искам и направо откачам като ме чука като животно.цялата треперя.след като той не може повече аз го гледам гол и маструбирам пред него щото мн ме възбужда и привлича.Когато го няма до мене не спирам да мисля за него и постоянно ръката ми е на путката и си я търкам като си мисля за него и тялото му мисля си че ме чука и маструбирам.това е постоянно.Случвало ми се е навсякаде-на центара зад един блок,на нивата на село когато бях сама,у дома хиляди пати,в колата на баща ми без той да разбира и на мн други места-просто като се сетя за това че ме чука и започвам да маструбирам.не спирам да мисля за него.правим го когато съм и в мензис щото не издържам без неговия секс.Досега никой до сега не ме възбуждал толкова много.Всяка нощ се подмокрям и маструбирам на сън-това е всяка една божа нощ ако щете вярвайте.А когато ме чука не сам на себе си,не мога да ви опиша.Случвало ми се е няколко пати да получа оргазам още докато го видя гол.Докарвал ме е до оргазъм дори с нищожна целувка по устата.Направо ме влудява.Мисълта ми е постоянно в него.Правим го ПО МНОГО на ден и осъзнавам това но не мога да се спра.Всеки пат желанието ми се увеличава.Постоянно сам влажна отдолу,постоянно сам възбудена,отнесена сам.не мога да общувам дори с хората защото съм възбудена и постоянно ми е хубаво.
Дори сега докато писах това цялата се растреперах ииииииииии сам мн вазбудена а той ще дойде след около час при мен и мн се радвам .
Какво да правя кажете.Това е изван границите на нормалното нали.как да се избавя от това.