- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Косми в....
Искам да ви попитам вие...как да го кажа....аз всеки ден си вадя по 1 косъмче от дупетотакова дълго като от коса. Нормално ли е тва
![]()
1. Спамът е тъпо нещо
2. Всеки човек има косми в дупето
3. Толкова си малоумен/а, че просто няма накъде
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Косми в носа-да
Косми в ушите-да
в дупето-за пръв път чувам
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Който има ще вади. Който няма...ще гледа![]()
xa normalno e, za6toto kosata ti pada i nqkoi kosum moje da padne pod bluzata i kato se svle4e nadolu i popada tam pri lqgane ili sqdane
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
хахахахахаха някой ден ще ме убиете бе![]()
![]()
извинявай ма ми стана мНООООООООООООГО смешно1. Спамът е тъпо нещо
2. Всеки човек има косми в дупето
3. Толкова си малоумен/а, че просто няма накъде![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ами продължавай да си ги вадиш...все някой ден ще паднат всичките...
Съжалявам за саркастичния си тон, но темата е наистина много тъпа...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ае смейте се ама на мен ми се е случвало да си вадя косми от косата от боксерките.... О.о как са се озовали там не знам...уж не мога сама да се лижа(ех, мечти...)
Първоначално написано от In4iTu_
Само така вади вади
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Спамът е як стига човек да знаекак да го прави, ама повечето, които го правят не знаят да са смешни и пускат много тъпи теми като тази.Първоначално написано от ErinEverly
11 tochka deaktiven profil.
Нормално е, разбира се, след като на предната вечер си вадил мъжки полов орган от седалищните си части.
Айде успех и утре.