.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Re: ne go e pravila predi...

Цитирай Първоначално написано от DiF-i-KrasiF
    na skoro trugnah s edno momi4e i e na 16 godini... amaaaa se e pazila we... :P ne go e pravila do sega... tq e ot oniq tip jeni koito iskat purviqt put da e idealen za tqh moment... a az dosega sum go pravil s momi4eta koito saaa dosta dobri v sex-a.. kakvo da pravq za da napravq tozi moment v jivota i nezabravim??? molq da mi pi6at mom4eta koito sa go pravili s devstveni momi4eta... ili momi4eta koito do skoro sa bili devstveni... znaq 4e ima takuf material tuka v teenprob.. no iskam da 4uq imneniq na hora koito skoro sa bili v podobna situaciq... mn vi blagodarq...
    извинявай, но щом се хвалиш с колко и какви си бил..следователно трябва да нямаш проблеми с това..ти сам трябва да измислиш как, ти я познаваш...

Консултанта
    Guest
    Пич,ръгай там бе кви са тия глупости ! Бъди мил и нежен бля бля бля,играйте един шах преди да я надупиш,после Не се Сърди човече (или наеби човече) гледайте някой романтичен филм,разходете се по плажа под лунна светлина и съзерцавайте звездите...

Алелелелле хахахах

Ся слушай батко си. Надупваш,ръгаш... ефекта е същия като при горното ! Хуя си е хуй бе момче ! Като й подариш роза пак ще е хуй и пак ще ръга !

До мацката дет са я опънали на кея : Е ,яко ли беше поне де ?

Консултанта
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lil'Angel
    Цитирай Първоначално написано от Inzaghi
    Мисля, че е хубаво да се пазат.......не обичам да бъде с някои курвички,които са спали с почти всеки
    da, NO! ima dosta momcheta koito ne iskat devstvenite momicheta na po 17-18-19 god. ako mojesh obqsni mi zashto
    Щото за толкова много време им е изсъхнала пут**** много ясно ! И щом още е девствена на тая възраст значи е ебаси захлупената овца,толкова е задръстена,че никой вече не я иска и ше си пукне стара мома (сериозно говоря) а тоя дето се кефи на бабички и 50-годишни девствени моа успех да му пожелая.... според мен тва е момиче под прикритие с мъжки ник и заблуждава тука,че момчетата винаги искат девствена... да,искаме девствена ама на 15-16... девствена на 19 ? Ай сиктир бе ! Тва е като презряла диня,направо съсухрена ! Бляк... отивам да драйфам !

Цитирай Първоначално написано от just F
    Gledam 4e se radvate 4e ima momi4eta koito ne sa go pravili do 16 godi6na (v slu4aq) vuzrast.

A az sum na 17 i polovina i o6te ne sum. Kakvo mislite po vuprosa.
    btv ne sum grozna ili ne6to takova, naprotiv-simpati4na sum i ne sum zadrustena nito nqkoq super sduhana. I si imam priqtel.
    No mi e interesno da razbera kakwo mislqt mom4etata za devstwenite momi4eta nad 16godini primerno.

A po temata, ne mislq 4e moga da dam kompetentno mnenie.
    Ми както си решиш,лично мнение е,че секса играе голяма роля в любовта,сближава хората,истинска любов без секс няма по мое мнение,обратното също важи секса е най-хубав,когато има чувства.
    А на пича да му кажа,че първия път може да не стане и ще трябва много да й повтаря,че не е виновна и такива неща.
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Re: ne go e pravila predi...

Цитирай Първоначално написано от GothicGirl
    Цитирай Първоначално написано от DiF-i-KrasiF
    na skoro trugnah s edno momi4e i e na 16 godini... amaaaa se e pazila we... :P ne go e pravila do sega... tq e ot oniq tip jeni koito iskat purviqt put da e idealen za tqh moment... a az dosega sum go pravil s momi4eta koito saaa dosta dobri v sex-a.. kakvo da pravq za da napravq tozi moment v jivota i nezabravim??? molq da mi pi6at mom4eta koito sa go pravili s devstveni momi4eta... ili momi4eta koito do skoro sa bili devstveni... znaq 4e ima takuf material tuka v teenprob.. no iskam da 4uq imneniq na hora koito skoro sa bili v podobna situaciq... mn vi blagodarq...
    извинявай, но щом се хвалиш с колко и какви си бил..следователно трябва да нямаш проблеми с това..ти сам трябва да измислиш как, ти я познаваш...
    Не мисля, че има значение, с колко е бил, щом не е бил с девственица. Замисли се... жените, с които е бил са имали доста опит, а и да не е доста, пак е нещо. С девствено момиче е съвсем друго. Не съм момче, но не ми е трудно да си го представя. Трябва да знаеш как да я предразположиш, да направиш така, че да не я боли толкова много, да го направиш незабравимо... и т.н. При една жена с опит на дали непременно се е съобразявал с това.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Triabva purvo mnogo dobre da ia vazbudish za da moje da ia boli po malko!kakto kazaha vsichi-triabva da si mnogo mil,nejen,vnimatelen.....dokato go pravite govori s neia,pitai ia dali ia boli i kakvo izpitva,izberete i poza koiato shte e po udobna za neia.triabva dobre da ia predrazpolojish,shtom e chakala dosega istinkiq i shtom se e pazila znachi triabva da si zaslujish tova che e izbrala teb za purvi!I poviarvai mi kakto i da se spravish shte napravish tozi moment nezabravim zashtoto vse pak nie momichetata dosta trudno zabraviame purviq put!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си