- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ne go e pravila predi...
извинявай, но щом се хвалиш с колко и какви си бил..следователно трябва да нямаш проблеми с това..ти сам трябва да измислиш как, ти я познаваш...Първоначално написано от DiF-i-KrasiF
Пич,ръгай там бе кви са тия глупости ! Бъди мил и нежен бля бля бля,играйте един шах преди да я надупиш,после Не се Сърди човече (или наеби човече) гледайте някой романтичен филм,разходете се по плажа под лунна светлина и съзерцавайте звездите...
Алелелелле хахахах
Ся слушай батко си. Надупваш,ръгаш... ефекта е същия като при горното ! Хуя си е хуй бе момче ! Като й подариш роза пак ще е хуй и пак ще ръга !
До мацката дет са я опънали на кея : Е ,яко ли беше поне де ?![]()
Щото за толкова много време им е изсъхнала пут**** много ясно ! И щом още е девствена на тая възраст значи е ебаси захлупената овца,толкова е задръстена,че никой вече не я иска и ше си пукне стара мома (сериозно говоря) а тоя дето се кефи на бабички и 50-годишни девствени моа успех да му пожелая.... според мен тва е момиче под прикритие с мъжки ник и заблуждава тука,че момчетата винаги искат девствена... да,искаме девствена ама на 15-16... девствена на 19 ? Ай сиктир бе !Първоначално написано от Lil'Angel
Тва е като презряла диня,направо съсухрена ! Бляк... отивам да драйфам !
Ми както си решиш,лично мнение е,че секса играе голяма роля в любовта,сближава хората,истинска любов без секс няма по мое мнение,обратното също важи секса е най-хубав,когато има чувства.Първоначално написано от just F
А на пича да му кажа,че първия път може да не стане и ще трябва много да й повтаря,че не е виновна и такива неща.
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Не мисля, че има значение, с колко е бил, щом не е бил с девственица. Замисли се... жените, с които е бил са имали доста опит, а и да не е доста, пак е нещо. С девствено момиче е съвсем друго. Не съм момче, но не ми е трудно да си го представя. Трябва да знаеш как да я предразположиш, да направиш така, че да не я боли толкова много, да го направиш незабравимо... и т.н. При една жена с опит на дали непременно се е съобразявал с това.Първоначално написано от GothicGirl
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Triabva purvo mnogo dobre da ia vazbudish za da moje da ia boli po malko!kakto kazaha vsichi-triabva da si mnogo mil,nejen,vnimatelen.....dokato go pravite govori s neia,pitai ia dali ia boli i kakvo izpitva,izberete i poza koiato shte e po udobna za neia.triabva dobre da ia predrazpolojish,shtom e chakala dosega istinkiq i shtom se e pazila znachi triabva da si zaslujish tova che e izbrala teb za purvi!I poviarvai mi kakto i da se spravish shte napravish tozi moment nezabravim zashtoto vse pak nie momichetata dosta trudno zabraviame purviq put!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!