.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

ne go e pravila predi...

na skoro trugnah s edno momi4e i e na 16 godini... amaaaa se e pazila we... :P ne go e pravila do sega... tq e ot oniq tip jeni koito iskat purviqt put da e idealen za tqh moment... a az dosega sum go pravil s momi4eta koito saaa dosta dobri v sex-a.. kakvo da pravq za da napravq tozi moment v jivota i nezabravim??? molq da mi pi6at mom4eta koito sa go pravili s devstveni momi4eta... ili momi4eta koito do skoro sa bili devstveni... znaq 4e ima takuf material tuka v teenprob.. no iskam da 4uq imneniq na hora koito skoro sa bili v podobna situaciq... mn vi blagodarq...
    I`m gonna make you crazy...

Супер фен
    Град
    Burgas
    ne sym bil s devstveno momi4e, ne bih i mogyl da ti dam syvet kak da e nezabravimo, ama samo iskam da spodelq 4e se radvam 4e se sa ostanali takiva momi4eta

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

taina:(
    Guest
    da naistina opitai se da napravi6 tozi moment nezabravim za neq, ne kato moia parviq napih se i edin 6iban narkoman me 4uka na keq dori ne si spomnqm

Guest

Re: ne go e pravila predi...

Цитирай Първоначално написано от DiF-i-KrasiF
    na skoro trugnah s edno momi4e i e na 16 godini... amaaaa se e pazila we... :P ne go e pravila do sega... tq e ot oniq tip jeni koito iskat purviqt put da e idealen za tqh moment... a az dosega sum go pravil s momi4eta koito saaa dosta dobri v sex-a.. kakvo da pravq za da napravq tozi moment v jivota i nezabravim??? molq da mi pi6at mom4eta koito sa go pravili s devstveni momi4eta... ili momi4eta koito do skoro sa bili devstveni... znaq 4e ima takuf material tuka v teenprob.. no iskam da 4uq imneniq na hora koito skoro sa bili v podobna situaciq... mn vi blagodarq...
    e 4ovek u6 si go prail s nqkvi otvoreni(nahakani) momi4eta pak nas pita6 ko daprai6

eto kakvo mislq as : ako si tragnal s neq samo zada q Ebe6 po4ni da i pokazva6 nqkvi 4uvstva takiva deto 6te q nakarat da ti povqrva badi mn mil pravi mn raoti za neq i 1 sedmica nqkade si trai ne prikazvai za sex vse edno hodi6 s neq ot lubov i nakraq 6te q natisne6 i nevqrvam da ti otkaje

ako ima6 4uvstva kam neq : mi pravi sa6toto samo 4e ..............ne q zarqzvai nakraq

ai uspeh Lyv s teb sam !

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от taina:(
    da naistina opitai se da napravi6 tozi moment nezabravim za neq, ne kato moia parviq napih se i edin 6iban narkoman me 4uka na keq dori ne si spomnqm
    Да сме те карали да се напиваш А?
    Тоя пич (джанката или там къфто е бил) сигурно след тва и не те е погледнал ,ама все пак то ти и не си заслужаваш

emi nie hodim ot suvsem skorooo... no mislq 4e 4uvstvata si gi imame... i ve4e govorihme na tema sex... trqbva da me razberete... iskam naistina da se 4uvstva perfektno... no fakta 4e ne go e pravila predi me pritesnqva... 6toto ne sum go pravil s takova momi4e...
    I`m gonna make you crazy...

Супер фен
    Град
    Burgas
    kvoto i da pravi6 - znam 4e da si nejen i da go prai6 bavno - mn bavno sys sigurnost e dobyr syvet. za drugoto - neka ti otgovorqt momi4etata. vseki slu4ai leglo ot rozi i princ na bql kon nqma da e de ama nali

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    nqma strashno
    prosto trqbva da si malko po-turpeliv
    aaa nezabravimo .. ne mojesh da go napraish - tq nqma go zabravi de
    ama she e razdraznitelna ot nervi i bolka - tva vse pak e mnogo golqma greshka
    vednaga sled tva moje i da ima chuvstvo za vina
    na mene sled 1viq put na neq tq ne mi govori s chasove :P
    ama ne se kosi
    minava
    e na drugiq den me kani u tqh i mi napravi pizza
    relax

Yupeeee !

mi ne e nakarai q da sa 0tpusne bydi mil..p0kaji i che si wnimatelen i bydi takyf wyzbudi q.. d0bre..,p0-d0bre shi i e.. sled t0wa a i prez cql0t0 wreme i 0bryshtai mn wnimanie ai uspeh
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    ne sym bil s devstveno momi4e, ne bih i mogyl da ti dam syvet kak da e nezabravimo, ama samo iskam da spodelq 4e se radvam 4e se sa ostanali takiva momi4eta
    Съгласен

Инъче само едно ще ти кажа - бавно и нежно

just F
    Guest
    Gledam 4e se radvate 4e ima momi4eta koito ne sa go pravili do 16 godi6na (v slu4aq) vuzrast.

A az sum na 17 i polovina i o6te ne sum. Kakvo mislite po vuprosa.
    btv ne sum grozna ili ne6to takova, naprotiv-simpati4na sum i ne sum zadrustena nito nqkoq super sduhana. I si imam priqtel.
    No mi e interesno da razbera kakwo mislqt mom4etata za devstwenite momi4eta nad 16godini primerno.

A po temata, ne mislq 4e moga da dam kompetentno mnenie.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от just F
    Gledam 4e se radvate 4e ima momi4eta koito ne sa go pravili do 16 godi6na (v slu4aq) vuzrast.

A az sum na 17 i polovina i o6te ne sum. Kakvo mislite po vuprosa.
    btv ne sum grozna ili ne6to takova, naprotiv-simpati4na sum i ne sum zadrustena nito nqkoq super sduhana. I si imam priqtel.
    No mi e interesno da razbera kakwo mislqt mom4etata za devstwenite momi4eta nad 16godini primerno.

A po temata, ne mislq 4e moga da dam kompetentno mnenie.
    Мисля, че е хубаво да се пазат.......не обичам да бъде с някои курвички,които са спали с почти всеки
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Супер фен
    Бъди бавен, мил и нежен с нея, целувай я постоянно - по устните, бузките, гушката...
    Гушкай я...докосвай я...можеш по време на любовната игра да и кажеш, че я обичаш Не бъди груб и не о4аквай да почне да ти духа или да е игрива...Kaто почнете секса, правете го бавно, защото ЩЕ Я БОЛИ ... и от време на време я {}
    И задължително да купиш презервативи, които са по-овлажнени (като Lifestyles - Pleasure Warming), защото ако презервативите са сухи, нея ще я боли двойно повече....
    Тя ще си помни този ден, така че опитай се да си по-нежен и да й показваш, че я обичаш
    Не винаги ще е така, следващите пъти може и по-страстен да си \/

Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Бъди бавен, мил и нежен с нея, целувай я постоянно - по устните, бузките, гушката...
    Гушкай я...докосвай я...можеш по време на любовната игра да и кажеш, че я обичаш Не бъди груб и не о4аквай да почне да ти духа или да е игрива...Kaто почнете секса, правете го бавно, защото ЩЕ Я БОЛИ ... и от време на време я {}
    И задължително да купиш презервативи, които са по-овлажнени (като Lifestyles - Pleasure Warming), защото ако презервативите са сухи, нея ще я боли двойно повече....
    Тя ще си помни този ден, така че опитай се да си по-нежен и да й показваш, че я обичаш
    Не винаги ще е така, следващите пъти може и по-страстен да си \/
    Много добре го каза. Най-важно е търпението. Бъди мил и нежен. Говори и, питай я как се чувства, дали и е приятно. Възбуди я много, за да не я боли толкова. Целувай я, кажи и че я обичаш. И не се панирай от болката, спор няма ще я боли, но не е непоносима болка. И най-важното, не го правете, ако след това ще я зарежеш веднага, ще я нараниш много.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Незабравим означава с добро отношение,нежно и мило,да и показваш с всеки жест,че е специална.А да също да не е претупано и да е на спокойствие без хора наоколо.Бъди много търпелив и много любовна игра му е майката.Най-малко 1 час.

Повече от фен
    Zagaseni lampi neprekalqvai s sve6tite ma neka ima hubavi satenenei 4ar6avki priqtno 4erveno vino leka bavna spokoina i romanti4na muzika mn lubovna igra za poredrazpolagane i t.n ot nai skupite prezarvativi za da e nai sigurna i vsi4ko koeto moje6 da dade6 ot sebesi
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Град
    Чикого
    16 годишно момче едва ли може да направи незабравим 1вия път на девствено момиче защото едва ли има толкова опит.
    Да Кажеш на баща си че очичките са ти като на пощалйона !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    AlBundey не е в това проблемът.Всеки първи път си е малко или много незабравим.Ама 1 момиче не трябва да тръгва с голямата кошница.Аз така бях-знаех,че и двамата сме без грам опит,знаех,че ще ме боли,знаех,че ще има кръв(за радост тя липсваше).Знаех също,че кеф няма за изпитам,а и знаех че няма да е дълго.по този начин бях психически подготвена за 1 не до там готино изживяване.Е повечето от очакванията ми се оправдаха,даже стана и по-добре от очакваното.за това съм доволна от първия си път,че не беше болезнен,че не виках на умряло,че нямах кръв и че беше с човек,който имаше страхотно отношение и до днес е с такова.Всеки път ме пита как съм има ли проблеми и се съобразява със ситуацията.Това именно прави специален 1 секс-отношението на партньора,който не те възприема като 1 дупка,а като човек!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Nqkoi put kato ste samo dvamat is e celuvate i q pogledni v ochite, kaji i: Ti si mnogo krasiva, bih napravil vsichko, za da se chuvstvash dobre s men. Celuni q nejno i ot men da znaesh, gotova e. Vajno e da q karash da se chuvstva vajna i specialna. Purviq put, kogato go pravite q pitai: dobre li si? pone nqkolko puti i ako tq kazva : ne , obache ti vijdash che ne e dobre i q boli prosto spri. Sled tova zaduljitelno q pregurni, celuni q i q hvani za ruka, dori navika ti da e da skachash ot legloto i da otivash da qdesh ili da se kupesh.
    Blame the sin, not the sinner.

еstel
    Guest

внимателно

Първо поговорете с нея-от какво точно се страхува.Кажи й че болката ням да бъде голяма обясни й какво точно ще стане.При жените психическата нагласа е най-важна.

Guest
    с 2 пръта напред-назад и готово

bat_stef
    Guest
    първо разбери дали е готова да се раздели с девственноста си,тогава предприемай действия.
    Иначе преди да я отвориш,направете си някаква любовна игрица,за да се възбуди,при което ще е по-малка болката.Надявам се,знаеш кога едно момиче е възбудено
    Успех

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Цитирай Първоначално написано от Inzaghi
    Мисля, че е хубаво да се пазат.......не обичам да бъде с някои курвички,които са спали с почти всеки
    da, NO! ima dosta momcheta koito ne iskat devstvenite momicheta na po 17-18-19 god. ako mojesh obqsni mi zashto

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    nqma strashno
    prosto trqbva da si malko po-turpeliv
    aaa nezabravimo .. ne mojesh da go napraish - tq nqma go zabravi de
    ama she e razdraznitelna ot nervi i bolka - tva vse pak e mnogo golqma greshka
    vednaga sled tva moje i da ima chuvstvo za vina
    na mene sled 1viq put na neq tq ne mi govori s chasove :P
    ama ne se kosi
    minava
    e na drugiq den me kani u tqh i mi napravi pizza
    relax
    tva mi zvu4i poznato

pi4 ako e devstvene nqma kak da ispita toq kef koito 6te e sledva6tite puti 6tot 6te q boli i 6te e nervna kakto kaza kolegata, no vse pak bavno i nejno vur6i rabota v taq situaciq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    i az se radvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си