.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

UJASNO MNOGO REVNUVAM GADJETO SI :((((((((

Emi revnuvam gadjeto si ot vyzduha.. toi go di6a i po tozi na4in mi izneverqva kakvo da pravq?!?!?!?! Izneverqva mi sys vyzduha

Повече от фен
    ami imam 4uvstvoto 4e tazi tema e podigravka...a ako ne e...mi ne e za tuk po skoro tova trqbva da se obsydi m/u partniorite i zaedno da namerqt re6enie (primerno toi da spre da di6a:P )

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
    ami imam 4uvstvoto 4e tazi tema e podigravka...a ako ne e...mi ne e za tuk po skoro tova trqbva da se obsydi m/u partniorite i zaedno da namerqt re6enie (primerno toi da spre da di6a:P )
    Точно така, подкрепям.Значи тва не е любов само мога да ти кажа
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на iiirish
    ми запуши му устата за да спре да диша, и няма вече от какво да го ревнуваш тъпа работа

muci
    Guest
    vij kakvo 6te ti kaja az sa6to revnuvam moia priatel mnogo,no 4ak ot vazduha ne ,predlagam ti da mu dade6 malko da podi6a i da mu otpusne6 sindjira okolo vrata,ina4e niama smisal ot tazi vrazka triabva da mu ima6 doverie

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ми запуши му устата за да спре да диша, и няма вече от какво да го ревнуваш тъпа работа
    хахахаха ц,ц
    хората какви проблеми имат...
    f@nt@zi@

О моля ви стига с тея Тъпи теми...Баси плоските басици...аман от комплексари дето нямат ко да правят!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

ami ubii go...opaaaaaaa taka shte go revnuvash ot smurta
    kfa e taq tema bre... razbiram da go revnuvash to jivo su6testvo...ama ti ot vuzduha
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

да тва ще помогне

Супер фен
    Град
    BotevGrad

podkrepqm go tfa mnenie...........
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

tagugam za edin 4ovek
    Guest
    leleeeeeeeeee moeto gadje be6e sa6toto.naposledak sprq da mi pokazva,4e me revnuva,no e taka,znam go,use6tam go.donqkade tova mi pokazva,4e malko ili mnogo me obi4a i darji na men,no omrazva i ve4e 4uvstvata mi kam nego zapo4naxa da se promenqt i edva li 6te izdarjim mnogo o6te.ne iskam da te razo4arovam s tova koeto ti pi6a,no e po-dobre,za6toto ina4e moje da te narani,za6toto bolestnoto ti sastoqnie moje da go tlasne kam iznevqra(koeto izob6to ne ti go pojelavqm i dano ne ti se slu4i).opitai se da ne mu go pokazva6 tolkova ili ako moje6 spri izob6to da go revnuva6,za6toto taka sasipva6 sobstvenoto si zdrave.toi ako te obi4a 6te e s teb i nqma da ti izneverqva,no vse pak s tazi revnost moje6 da go predizvika6 i sled tova ima veroqtnost dori da posegne6 na jivota si(zavisi s kakvi razbiraniq si).opredeleno mnenieto mi za revnostta e,4e tq ubiva lubovta i ne vodi kam ni6to dobro...tova e ot men...dano sam ti pomognala...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    ПОТКРЕПЯМ =D> =D> =D>
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен
    Град
    до тебе...
    точно така мила
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Град
    In ThE BMW

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си