От много време искам да пиша,но просто не ми стигаха силите винаги да запо4на да пиша.Сега просто 4ашата преля и не издърйах.Имах нужда дори само да споделя.Та именно какво се слу4и.Вси4ко запо4на някаде през февруари.Запо4нах да ходя на курсове в едно у4илище.След секи изминал курс идваха пове4е и пове4е деца.Един ден,както обикновено аз закъснях и влязох с гръм и трясък в стаята.Бяха запощнали и аз побързах да седна на мястото си.Но още щом влязох забелязах него,мом4ето в което се влюбих.Сякаш видях принца от приказките.Цели 4 4аса не отделих и за миг поглед от него.Просто стоях и го гледах.Запознахме се по късно в 4ата.И като характер ми допадна много.След време запо4нахме и да излизаме.Разбрах,4е тои много ме харесва,оба4е просто имах гадже,а и ме беше страх да не го загубя дори и като приятел.Флирувахме,но ништо пове4е.Докато не осъзнах 4е аз го оби4ам.Имахме едни моменти заедно ... след това се карахме(от което ме беше страх 4е ще стане). Оправихме се по късно и тръгнахме.Целия град знаеше 4е ходим.Това не продължи дълго.Едва 4 дена.И от тогава за мен живота просто няма смисал.Оби4ам го и не мога без него.Мъ4а се да го прекрия,но не става.Моля ви посъветваите ме какво да правя?Да се боря ли?Има ли смисал?Тои е първото мом4е,което оби4ам истински и не ми казваите 4е това е моментно увли4ане.Заштото е единствения за когото сам ревала и го сънувам ве4е близо месец всяка нощ.Оби4ам гооо !!