.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Kati

Guest

Kati

Gadjeto mi kaza 4e utre 6te hodqt s maika si do seloto mu.Daje tva go govoriha pred men s neq no az ZNAM 4e ima druga.Maika mu mu e partiq i dvamata me lujat sigurna sum

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    6ans

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Ми като си толкова сигурна-скъсай го.Ама по-добре я първо разбери по-навътре нещата!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен

Re: Kati

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Gadjeto mi kaza 4e utre 6te hodqt s maika si do seloto mu.Daje tva go govoriha pred men s neq no az ZNAM 4e ima druga.Maika mu mu e partiq i dvamata me lujat sigurna sum
    az pyk mislq 4e si pravi6 gavra i mislq 4e ima pone o6te edna tema pusnata ot sy6tiq user...ne6to ot sorta 'ujasno revnuvam gadjeto si(('

Мега фен Аватара на iiirish
    докато не видиш "другата" със собствените си очи не можеш да си сигурна в нищо

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    stiga s taq boleznena revnost 4e 6te go oburne6 na paranoq
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    6ans
    Хахаха...това не го бях чувал отдавна

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    mi izdebni go hvani go kogato topi 4u6kata i go naritai
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен Аватара на maybelline
    Вие с гаджето си не разговаряте ли?Защо не го попиташ просто?А ако наистина само го ревнуваш без причина,по-добре се успокой.Момчето не ти е собственост и има право да с вижда с приятели и приятелки.Това не е причина да ревнуваш.А едва ли с майка му са се съюзили срещу теб.Това е нелепо.

И от къде си толкова сигурна? Може да кажеш има друга в момента, в който я видиш. Защо не поговориш с приятеля си, сподели му притесненията си и го попитай открито. А като си толкова сигурна какво правиш още с него?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от anito.sl

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    и пак детски простотии... нещо доста нелепо ми звучи това за съюза с майката... и хора, по-добре се отучете от тая ревност - та ти 100% нямаш и 18... за къде си тръгнала? да се жените? или да прекараш живота си с него? ма моля ви се... дреме ти и да ти изневерява. какво от това? светът не е свършил. той не е нито първия, нито последния, който постъпва така... и също така не е последния в живота ти...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    "...майка му му е партия...",да ти кажа майките на момчетата много не се мешат в тези неща а и те самите не казват нищо на майките си (в повечето случаи),от къде си сигурна в тези глупости,нали той е теб...стига си се притеснявала напразно!По добре поговори с него,нямаш ли някой познат от селото му за да разбереш повече неща?
    А и тая тема ми изглежда малко като поредната ебавка
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

xax...emi ako si 100 % sig.kusai go,no ako ne si...ili govorish s nego ili ne i 4akash da stane neshto...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    да!
    Пък и каква е тая ревност?!То момчето и на село не може да си отиде...Ц,ц..
    f@nt@zi@

Ами утиваш на селото му и ако го хванеш с друга забиваш му един шамар и го зарязваш...Пък и може да си въобразяваш,че има друга...Скъсваш с него щом си толкова сигорна
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен
    И защо мислиш,че ти изневерява,а майка му ще се хваща на неговите простотии?!Я кажи какви са ти аргументите?!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Незнам,ама ми се струва малко странно майка му да се бърка в живота му и да му помага да лъже приятелката си но май връзката ви наистина е към края си щом си си втълпил атакива мисли в главата.Изгубила си доверие в него,което е достатъчно основателна причина нещата да не вървят.Но според мен не може да бъдеш сигурна в нещо,което не си видяла,че даже и чула.Възможно е просто да си го въобразяваш!Но ако не си щастлива с него,мислиш че ти изневерява,че те лъже и мами...тогава скъсай с него!

Мега фен Аватара на koalka
    От къде знаеш и си сигурна на 100%?Най-добре го питай сериозно или ако искаш направо го скъсай щом си толкова убедена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си