- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Edin Priqtel ima problem
Imam edin priqtel koito ve4e tri puti kato trugne da pravi seks i se ne mu stava iskam da mu kaja samo kvo da naprai 6oto mi e superr sme6no i iskam da vi pitam dali trqbav da otide na lekar ili trqbva da napravi ne6to?kajete mi...
Ми ти да не стоиш отстрани и да гледаш умно? Нали и ти трябва да положиш усилия че да се натопорчи бластера.
2т. системно
man ako govori6 szasebesi ni6to sramno nqma ...
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Da be taka enema nishto sramno
I na mene ne iska mi stane 2 puti ma momi4eto nishto ne naprai po vaprosa daje beshe oble4eno .vse oshte ma kvo mi puka znam 4e na 3-tia put she stane ako ne na 4 i taka![]()
Мисля че няма как да говори за себеси защото по ника(Nekfa nikfa) съдя че е момиче.Първоначално написано от CaSsPeR
Обаче напално съм съгласна смнението на Amayo
Първоначално написано от Amayo
Като тръгне да прави секс,приятелката му не може ли да се погрижи малко,че да му стане?Два-три пъти да му пипне члена и всичко ще си стане.
mda i oralniq sex v1r6i 4udesa.
ima i dr na4in koito men naprimer me vludqva. primerno momi4eto da go prosne na legloto da se sable4e pred nego, ama bavno i dobre da si otrie dupeto v slabinite mu dokato toi e o6te s ga6ti. sled tova malak masaj s rakata i prosto nqma na4in da ne go vdigne osven ako ne e bolen ot ne6to ili ako ne se e spekal do nz kade.
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
sme6nata si ti... a i spored men ne si mu nikakva prqtelka 6tom ti stava sme6noПървоначално написано от Nekfa nikfa
![]()
![]()
a otnostno toq pi4..."vsi4ko e v glavata mu" ...sire4 -> mnogo spi4a i ne se otpuska dostata4no -> ili momi4eta ne go vazbujda dobre![]()