- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daliii mi izneverqva
ами ако не се ебеш яко, сигурно ще ти изневерява ....
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
Няма нищо лошо ли?Ти чуваш ли се?Не мога да приема,че ако момче и момиче са приятели могат да си говорят такива неща.Тя ли да го загуби?А той какво прави?Губи нея малко по малко.Малко е гадно,че си му бъркала в пощата,но ако не го беше направила щеше да те лъже още.Не знам дали ти е изневерил-само той си знае,ама аз не мога да приема,че говори така на някоя и му е безразлична.Първоначално написано от NaDuFcHe
Ти искаш ли някой да те наебе яко.Както виждам тука не става въпрос за ебанеПървоначално написано от lindeman_
Ако му имаше доверие:
1-во нямаше да му ровиш в пощата и
2-ро нямаше да пускаш тази тема.
Да,така е!..Но явно е имала основание да му няма доверие както виждам..Първоначално написано от Анонимко
Е какво е направило момчето пък не разбирам.Сближил се е с хората.Кво лошо има да напише че иска сичките да ги изпонацелува.След като целува гаджето си какъв е проблема ???Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Ми какво да ти кажа.99 % съм сигурен че не ти изневерява.Не знам що за хора сте ако ровите из личните неща на хората.Преди време един мой приятел на 22 получи смс от някакво момче което той беше записал като Мони (Мануил) И неговата приятелка му взела телефона и прочел.Скъпо педерастче мило , обичам си те.Честит ден на педерастчетата.И да не забравиш за довечера.След което тя скъсала с него.Ама смс-а е шега.И кво праим тогава.Ако той се шегува или нещо от сорта?Помисли си?А също си помисли обичаш ли го вече?След всичко което мислиш че ти е причинил.Лека вечер и успех
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
da taka e ne e priqtno no sled kato toi ne krie nishto zashto da ne znae passa?? kude e problema? i shega sushto moje da e no ...... az ne nari4am priqtelite si taka.......Първоначално написано от kimi_raikonen