vupros4eto mi e malko glupavo zna4i naskoro 4etoh nqkakvi maili v poshtata na gadjeto mi i tam vidqh 4e sa si pisali s drugo momi4e ot plovdiv mai be6e neshta ot sorta na milo mili4ko lipsvash mi ... toi be6e na neshto kato ekskurziq izvun grada si i beshe s dosta hora ta tam qvno vsi4ki mnogo se spriqtelili i sega si prashtat mail4eta toi na vsi4ki nali im kazva 4e mu lipsvat 4e iska da gi gushne tam prashta im celuvki razni takiva (samo na momi4etata) na ednoto kakto kazah mu govori na milo mili4ko pro4etoh i edno neshto "durjah se otvratitelno nali" tova v papkata s izprateni na men kogato mi go kazva po princip mi pravili sme si nashte raboti imashe drugo sus zaglavie ot tvoqta julieta .. li4i si 4e dosta ot neinite pisma sa iztriti... v edno izprateno ot nego pismo pishe 4e vsi4ki mu lipsvali no tq nai mnogo :S btw vednuj mu bqh kazala 4e sum mu vlizala v poshtata kato mu nalu4kah parolata i toi q smeni i ne mi q dade pak i sega sushto ne znae 4e q imam pak q nalu4kah ..... suznavam 4e ne e trqbvalo da mu vlizam v poshtata no ...
ta vie kak smqtate ? izneverqvali mi?