.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Edin Priqtel ima problem

Imam edin priqtel koito ve4e tri puti kato trugne da pravi seks i se ne mu stava iskam da mu kaja samo kvo da naprai 6oto mi e superr sme6no i iskam da vi pitam dali trqbav da otide na lekar ili trqbva da napravi ne6to?kajete mi...

Супер фен
    Ми ти да не стоиш отстрани и да гледаш умно? Нали и ти трябва да положиш усилия че да се натопорчи бластера.
    2т. системно

Повече от фен
    man ako govori6 szasebesi ni6to sramno nqma ...
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Da be taka e nema nishto sramno
    I na mene ne iska mi stane 2 puti ma momi4eto nishto ne naprai po vaprosa daje beshe oble4eno .vse oshte ma kvo mi puka znam 4e na 3-tia put she stane ako ne na 4 i taka

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от CaSsPeR
    man ako govori6 szasebesi ni6to sramno nqma ...
    Мисля че няма как да говори за себеси защото по ника(Nekfa nikfa) съдя че е момиче.

Обаче напално съм съгласна смнението на Amayo

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Ми ти да не стоиш отстрани и да гледаш умно? Нали и ти трябва да положиш усилия че да се натопорчи бластера.

Супер фен Аватара на maybelline
    Като тръгне да прави секс,приятелката му не може ли да се погрижи малко,че да му стане?Два-три пъти да му пипне члена и всичко ще си стане.

Повече от фен Аватара на the_man
    mda i oralniq sex v1r6i 4udesa.
    ima i dr na4in koito men naprimer me vludqva. primerno momi4eto da go prosne na legloto da se sable4e pred nego, ama bavno i dobre da si otrie dupeto v slabinite mu dokato toi e o6te s ga6ti. sled tova malak masaj s rakata i prosto nqma na4in da ne go vdigne osven ako ne e bolen ot ne6to ili ako ne se e spekal do nz kade.
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Edin Priqtel ima problem

Цитирай Първоначално написано от Nekfa nikfa
    Imam edin priqtel koito ve4e tri puti kato trugne da pravi seks i se ne mu stava iskam da mu kaja samo kvo da naprai 6oto mi e superr sme6no i iskam da vi pitam dali trqbav da otide na lekar ili trqbva da napravi ne6to?kajete mi...
    sme6nata si ti... a i spored men ne si mu nikakva prqtelka 6tom ti stava sme6no
    a otnostno toq pi4..."vsi4ko e v glavata mu" ...sire4 -> mnogo spi4a i ne se otpuska dostata4no -> ili momi4eta ne go vazbujda dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си