- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- grozen li sym ne sym li?
kak da razbere 4ovek grozen li e, stranen tip s1m mnogo lesno se kompelksiram ot tova, nqkoi kazva edno, drug-drugo, nqkoi pyt se haresvam v ogledaloto, drug p1t-ne, nz kakvo da vi kaja, izvinete ako temata vi se stori hiper t1pa ili sme6na, ama kakvo da narpavq az sym 4uvstvitelen 4ovek i takova ne6ta mi vliqqt mnogo pagobno, mai s1m za psiholog, psihiat1r?sig s1m nai-grozniq 4ovek!
Pusni edna snimka i 6te razberem. Tova 4e ima6 nisko samo4uvstvie e lo6o i 6tom kazva6 4e drugite ti vliqqt nedei da im obra6ta6 vnimanie, ti sam kaza 4e sam se haresva6 v ogledaloto, makar i ponqkoga(am to i az sutrinne sam za gledane
) tai 4e spox sigurna sam 4e si hubav
![]()
Имаш нужда да поработиш върху самочувствието си,не върху красотата.Другите да не са Мистър Свят?Ако нещо не ти харесва във външния ти вид,промени го,направи нещо по-различно,за да не си все един и същ на външен вид.Изпробвай различна прическа,усмихвай се повече.Ще разбереш как най-много се харесваш и готово.А другите не ги слушай - откъде знаеш,че не говориш с комплексари,дето се мислят за грозни и си избиват комплексите върху теб?
Щом се питаш това значи наистина си грозен, но за момче красотата не е от особено голямо значение. Ако си свестен момичето до теб не би трябвало да има забележки по външността ти.
дам и аз съм на това мнениеПървоначално написано от maybelline
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Dai snimka i she ti akjem..Puk osven tva nasitina vunshniq vid ne e nai-vajen po-vajno e kakuv chovek si
Неподходящ размер на снимка в подпис!
da,taka e no vse pak ne moje6 da byde6 s 4ovek koito ne haresva6,pomisli kak 6te pregry6ta6 ili celuva6 4ovek koito ne te privli4a,nz za vas no az li4no ne mogaПървоначално написано от NaDuFcHe
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
напълно нормално за всеки средностатистически тийнеиджер... не се притеснявай... както аз казвам - за всеки влак си има пътници.![]()
![]()
![]()
и не е чак толкова вярно, че външността няма значение. да, наистина по дрехите те приемат, по ума изпращат, но...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Da pravi ste, po princip 4ak tolkova grozen edvali sym, momi4eta sa me haresvali de, imal s1m si gadjeta, no lesno se zasqgam!
Само не разбрах тази тема каква връзка има с "Козметика и диети"![]()
За госта с ниско самочувствие: Споко пич,за един мъж не е чак толкова от значение дали е красавец или не! Важното е ти да се харесваш и да се уважаваш,как иначе искаш и другите да го правят?Пък и както казаха преди мен,можеш да промениш нещо в себе си,особено ако имаш възможност,в наше време и естетическата хирургия и фитнесът правят чудеса,тъй че горе главата няма невъзможни неща!!![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
e 6to da nqma mqsto taq tema tuka, esteti4na, kakto i da e, tuka smetnah, 4e ima mqsto, drugade ne ivjdam da e po-podhodq6to, vse pak stava 1pros za v1n6nost, ta za hirurgii i gluposti-nikoga, ako 6te i da nqma po-grozen ot mene, abe kompleksirana rabota kvo li razpravqm az!
![]()
Значи можеш да започнеш със снимка, която да ни изпратиш... после аз ще ти кажа какъв е проблема за това, че си комплексиран и че веднъж се харесваш друг път не. Нарича се липса на самочувствие![]()
Какъвто ида си трябва да харесваш себе си и .. както съм споменавала и в други мои мнения... За всеки влак си има пътници
10x, mnogo si prava, za golqma 4ast ot ne6tata e taka!Mersi, to tuka mnogo gotini i svestni momi4enca imalo we, az si mislih, 4e 6te mi opliuete temata ne6to...Първоначално написано от maybelline
![]()
a na kolko si????????
Всеки има случаи изобщо да не се харесва...всъщност другите хора те вижда по много по-различен начин. И аз се мислех за ужасна дълги години, това е част от пубертета.
Ем човече това най-тъпото!Научи се да не слушаш какво говорят другите!Така ако имаш някоя връзка лесно могат да ти я развалят като кажат примерно "ОЛЕ ТАЯ КАКВА К***А е " и ти веднага ще се хванеш и какво става ще скъсаш с момичето за нищо аре глупости недей да слушаш другите!Първоначално написано от batko^
demek moje az da se vijdam hubav, a drugite grozen!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Грозен си!Примири се с това и не си проси комплименти във форума!![]()
okay tva go znam, 4e s1m grozen, nadqvah se pone malko da ne s1m, no vse pak blagodarq ti!Първоначално написано от vesitu
pff vesitu ... оt kade si tolkova sigurna 4e e grozen sled kato ne si go vijdala ... dai pic da vidim ti kolko si hubavka ,6tom ima6 tolkova uverenost ....
Незнам колко много човека ти писаха да си пратиш един пик и момичетата ще преценят, пък това че външния вид не е важен го казват само грозните или ония които са перфектни
Пък ти си бъди спокоен, няма хора които да нямат комплекси и щом си имал приятелки, ако те са били хубави, значи и ти си ....може би
Аз си се приемам такава каквато съм - харесвам се, а това което не си харесвам се опитвам да го променя.....относно момчето което пусна темата - извинявай ама тва си е чисто просене на комплименти...кво значение има дали някви непознати тийн- ове те харесват или не.....глупаво е! а ето ме и мен http://flirt4e.com/picgallery.php?u=120379 - ти може да не ме харесаш, а някой друг може да ме хареса....много е относително хорското мнение и ако се водиш по него както казваме в нашето село "Файда няма"Първоначално написано от ELiTyYy
ave dreemi za komplimentite, izob6to ne mi razbra smisala na temata, ne vijdam kyde prosq komplimenti, ama kakto i da eПървоначално написано от vesitu
P.S.ne te haresah!![]()
Първоначално написано от vesitu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()