- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- grozen li sym ne sym li?
Purvoto koeto bih iskala da ti kaja e da ne slu6a6 kakvo ti govorqt drugite za6toto kakto i da izglejda6 vinagi 6te se nameri nqkoi koito da ne te haresa.Vseki gleda s razli4ni o4i,i kolkoto hora tolkova i razli4ni mneniq.Edni haresvat klio6tavi,drugi obi4at da imat kakvo da 'pipnat'.Nqkoi obi4at tumnite kosi,drugi si umirat po rusite i t.n.Ne moje da se haresa6 na vsi4ki,no e jelatelno-daje zadaljitelno da se haresa6 na sebe si.nqma ni6to po-lo6o ot tova da se kompleksira6.vmesto da slu6a6 4ujdite prikazki osuznai kakvo ne haresva6 v sebe si(li4no ti!)i se opitai da go popravi6.Pomni sa6to 4e van6nosta ne e nai-vajnoto ne6to!ima faktori kato 4ar,povedenie,usmivka,obaqnie.moga da ti dam mnogo primeri kak nqkoi ne osobenno privlekatelni momi4eta i mom4eta sa bili predpo4itani pred krasavci.Za tova nedei da se ot4aiva6.4esto tezi koito ti kazvat 4e ne izglejda6 dobre go pravqt ot zloba i kompleksi a ne za6toto naistina go mislqt.Nadqvam se da sum ti bila ot polza-uspeh!![]()
Blagodarq, 4e mi obyrna vnimanie i razbirane nai-ve4e, a ne kato nqkoi lica kato vesitu da trygvat da tyrsq pod vole tele, v tazi tema i pak mersi za vnimanieto i sysveta ot polza 6te mi e!Първоначално написано от marakuq_baby
![]()
em edvali kato se kompleksira6 nqma da ti dreme nai-malko pred momi4etata!![]()
eto maxam snimkata dovolni li ste
абе тва тука да не ви е сайт за запознанства...Първоначално написано от martincho94
иди си показвай снимките на др място...
И ..ужасен си!
и после казваш че не си просиш комплиментите?поне 20 човека преди нея ти казаха че сигурно ставаш и че не е важен външния вид и накрая един ти казва какво мисли и веднага слушаш този един човек а не другите 20..защо ли???да събудиш съжаление и следващите да почнат нея да оплюват а теб да подкрепят и нз си още кво?ем иаз пък ще ти кажа че е сладка!и ти ставаш...но предишните ти коментари..а и като си мислиш че си грозен не виждам ние как можем да ти помогнем??като ти казват споко сигурно си хубав-"мерси.."кат ти кажат не ставаш-"оо я моля ти са кой знай ти ква си грозна"..и т.н..другаде избивай другаде комплекси! в началото като се пускаха такива теми не разбирах що някои почват да оплюват автора..ама тука за няма и седмица са скъсахте да пускате такива теми ве..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Cruel Intentions
За какво въобще им обръщате вниемание на тези теми.. това е толкова глупаво.. по никакъв начин не можем да помогнем на хората с малко самочувствие.. ако те не си помогнат сами е просто невъзможно.. трябва да се научат да се харесват, а ако не се харесват - да се променят.. на мен да не би да не са ми казвали "харесвам те така, затова не променяй.." или "уф, не ми харесва прическата ти".. но аз предпочитам да съм такъв, какъвто аз се харесвам, не какъвто някой ми е казал да бъда.. ако не те харесват какъвто си - просто не си заслужава да се променяш заради тях..
+1 и аз не могаПървоначално написано от Lorraine
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Хора, темата е от 2006!
А тоя, който сега си пусна снимката - абе наистина, това да не ти е сайт за запознанства. Почудихте се вече какви простотии да правите!![]()
Външния вид почти нщ не значи за мен.Когато се опознавам с някой гледам какъв е вътрешния му вид.А това,как изглежда човек гледам поне да прилича на човек а не да ме отблъсква чак с вида си.Сигурна съм,че имам а др като мен.
И аз съм понякога така.Моя съвет е да се промениш-прическа,дрехи характер и т.н....![]()
vij az ne mislq 4e trqbva da se promenq6 zaradi nqkoi teen-ove koito ne te haresvat i na vsi4koto otgore ne im puka za teb, vajnoto e ti da se priema6 takuv kakuvto si .. a ako ne haresva6 tolkova mnogo ne6to v sebe .. raboti nad nego..![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Един може да те хареса друг не. Не може на всички да се харесваш ... на някои хора ще си грозен на други красив... зависи според вкуса на всеки човек, човек ако иска винаги може да намери недостатък и обратното така че извинявай много ама тва е много тъп въпрос !
Няма грозни хора. Има с лош и добър външен вид и всичко се компенсира.
Голям размер на картинката! /machoka/