Цитирай Първоначално написано от Иста
напълно съм съгласна, че трябва да поработите малко повече върху френската... иначе, специално за вагиналния оргазъм. има изследвания, които доказват, че една жена не може да изпита истински оргазъм до 27 тодишна възраст. и това, естествено, си има обяснение. става дума за една жлеза, която "узрява" около тази възраст и започва да отделя хормони. иначе... не става. с много мой приятелки съм говорила, включително и с майка ми, и всичките казват, че това наистина е така.
az p1k moga da ti kaja 4e tova za jlezata ne e nap1lno vqrno. e ima istina no edna jena pod 27 moje da izpita vaginalen orgaz1m. istinata e takava 4e v1tre v samoto vlagalishte ima mn malko setivni receptori.dale4 po malko ot tezi po klitora i sramnite ustni. i prosto trqbva dale4 po golqmo tarpenie i jelanie. ina4e ima 2 jestoki to4ki to4no do klitora na po okolo santimetar ot nego vav lqvo i dqsno. nasitina sa mn dobri nabludaval s1m reakciqta na moqta kogato "raboteh" varhu tqh. cakata e jelanie ili ako ne stava s jelanie si zemete vibrator.... alalniq sex s16to moje da pomogne