- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс трик
Здравеийте, сладури!
Искам всеки от вас да ми каже някой секс трик, с който е побърквал партньора си. Някой номер, поза, реплика, играчка, която е направила секса по-хубав. Е, вие сте!
tigana po glavata
napravo si razbiva6 partniora
Нежност
nomera i trikove ne pravq ...vsi4ko e otkrito i prosto se staraq da sam maximalno strasten i v sa6toto vreme da vkarvam i pove4e nejnostПървоначално написано от Госпожицата
![]()
![]()
![]()
Галене по Ж-точката.
trikove......mi edn pyt opitah s 3 praskovi da jongliram ama ne stana. probvah s 2 i pak ne stana. (btw i s 1-ta ne stana......izpusnah q i sa pliokna na poda) xaxaxaxa
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Gush gush pri sveki e razlichno
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Оф...има 100 такива теми. Еми...има вече и книги на тая тематика,вземете,прочетете и така....Пък и нещата не са толкова сложни.Ако имаш късмет и я има тръпката м/у вас,ще се запечаташ в съзнанието му с най-прости неща.Да бъдеш спонтанна,като нова любовница,който действия няма как да предвиди.Мъжете обичат да гледат...еми,външност - тип-топ,давай му хубави изгледи и така.Ако му говориш някакви работи от рода на това колко ти е хубаво,как го прави и т.н. пак ще се вцепени. Използвайте малко сивото си вещество. Като пуснете такава тема какво очаквате ? Да ви кажем първо го хващаш еди-къде,след тва нз си какво си и това ще подейства 100 % ... Няма такива работи,сладурковци. Всеки си е индивидуален,нали знаете...
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
ОФффффффф ЕЙ ТАКА КАТО ПОЧНЕТЕ С ТВА "ИМА 100 ТАКИВА ТЕМИ" И МИ БЪРКАТЕ В АНУСА. ТВА ЧЕ ИМА ДРУГИ ТАКИВА ТЕМИ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СЪЩИТЕ ХОРА ЩЕ ОТГОВАРЯТ, НАЛИ НЯКОЙ НОВ МОЖЕ ДА НАПИШЕ НЕЩО НОВО.. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВИ КАЗВАМ СПРЕТЕ !!
Първоначално написано от LiSiKa
Стига пък ти, ти си комплексарче с малък пенис.Трябва да откриеш ерогенните зони на приятеля си. Не можем ние да ги знаем
![]()
2т. забрана за ползване на профил
ne znam obache edin moi priqtel mn go kefeshe kogato mu pravq svirka da go gledam v ochite...leleee poburkvashe se togava![]()
![]()
![]()
моя номер е да изпея нещо на Азис, направо се побърква от ужас:d
виш пробвай с 3но предно салто после задна и читворен толуп и ако така нестане вече незнамПървоначално написано от Госпожицата
![]()
offffffff deaaaaaaa offfffffffff stiga beeeeeeeeeeee stiga weeeeeeeeee she revna weeeeeeeeeeeeee ne vidqhte li che ima 7600000000 takiva temi weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!! ebati tupoto weeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!! ima 7600000000 takiva temiiiiiiiiiiii weeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee beeeeeeee ne ste li gi vidqli weeeeeeeeeee
izpolzvaite turstachkata weeeeeeeeeeeee
beeeeeeeeeeeeeeeee
zeeeeeeeeee
keeeeeeeeeeeee leeeeeeeeeeadas dsaedf waef
Напълно съм съгласна.Това е най-важното според мен.Първоначално написано от WILD__BOY
Opitai se da napravi6 4elna stoika dokato mu duha6 ...moje da mu haresa!
AIDE USPEH![]()
\
/
Първоначално написано от dglfkjghdkjh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()