.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    VaProS-40
    Guest

Kakfo ozna4ava tova ?

zna4i si4ko zapo4na s kato po4nah da si pi6a s edno momi4e koeto taq godina 6te e zai4e ( 6te u4i v moito daskalo) i pisahme si hubavo i edin den se sre6nahme hodihme napred nazad pihme po edna bira i posle dokato si govorim tq se darje6e malko stramno s men lqga6e na men slaga6e si krakata na men. daje posle dokato sedqh tq zastanba pred men me celuna(no ne celuvka ot tip obi4am te) i sega si produljavame da si pi6em i az i kazah 4e q haresvam . a neznam dali tq me haresva ?? spored vas ima li nqkfa simpatiq kum men ?

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia

Re: Kakfo ozna4ava tova ?

Цитирай Първоначално написано от VaProS-40
    zna4i si4ko zapo4na s kato po4nah da si pi6a s edno momi4e koeto taq godina 6te e zai4e ( 6te u4i v moito daskalo) i pisahme si hubavo i edin den se sre6nahme hodihme napred nazad pihme po edna bira i posle dokato si govorim tq se darje6e malko stramno s men lqga6e na men slaga6e si krakata na men. daje posle dokato sedqh tq zastanba pred men me celuna(no ne celuvka ot tip obi4am te) i sega si produljavame da si pi6em i az i kazah 4e q haresvam . a neznam dali tq me haresva ?? spored vas ima li nqkfa simpatiq kum men ?
    ami da,o4evidno e 4e ima simpatii sudq po na4ina,po koito se durji s teb..ne mi se vqrva da e prosto kato priqtel
    opitai i dano ne6tata mejdu nas potrugnat;Pbydi po uveren
    moq nevinnost i greh.....

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Иеее,на някои да му се е усмихнало щастието!Има пич,има симпатии към теб :P (поне според мен де),излесте на кафе,но този път не като приятели,кажи и че я харесваш,защото аз разбрах че си и го казал но в чата,а на живо е по-добре.Предполагам знаеш кво да правиш като излете,къде да идете,така че...действай и после да се похвалиш кво е станало!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Mnogo qsno 4e izpitfa ne6to kam tebe......aide deistvai
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

ima simpatii 101 % :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Целунала е,търсила си е повод да е близо до теб чрез уж случайни докосвания.Със сигурност си й симпатичен
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    мм от това,което си написал,симпатии определено има.
    Вече дано потръгнат нещата,времето ще покаже.Успех
    f@nt@zi@

Супер фен
    Очевидно,е че поне малко си й симпатичен.

GO GO GO !

nqma kakvo da 4aka6 pyk i edva li 6te zagubi6 ne6to. probvai se i 99% 6te te ogree ) "Koito igrai pi4eli, koito ni igrai ni pi4eli " )

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Да разбирасе.Не само че има някакви симпатии към тебе ами може би и доста те харесва.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    НяКъдЕ По ПъТя Към МеЧтиТе
    She ti kaja samo 1 duma: DAVAI!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен

Re: Kakfo ozna4ava tova ?

Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    Цитирай Първоначално написано от VaProS-40
    ami da,o4evidno e 4e ima simpatii sudq po na4ina,po koito se durji s teb..ne mi se vqrva da e prosto kato priqtel
    opitai i dano ne6tata mejdu вas potrugnat;Pbydi po uveren
    И аз така мисля!

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Брао на девойката показала ти е че има чувства към теб но не е сигорна .... траа да се докажеш . .... Попринцип така започна 1 моя връзка по същия невинен начин ! айде успех !

Очевадно има симпатии към теб

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Целунала е,търсила си е повод да е близо до теб чрез уж случайни докосвания.Със сигурност си й симпатичен

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Ima simpatii . 4eve4e deistvai dokato ne e kasno za da neq izgu6 !!!

Good Luck
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Хахаха пич мислиш убер повърхностно.Според мен търси връзки защото влизането в ново уч. при нови хора понякога не е приятно изживяване.За мен тая просто иска някой "батко" (ако съм разбрал правилно че си по-голям от нея) който да я вкара в новата среда.О ,да ще тръгне с теб .Обаче предполагам ще се разделите веднага щом тя вече има достатъчно приятели . Малко darky е виждането ми но ...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами според мен има.Най-добре и кажи,че я харесваш и я питай за нейните чувства,но без да я притискаш.

Децааа
    Guest
    Стига с тая бира, децааа... Що си напил зайчето, та си я накарал да върши глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си