.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Moderated:Като ми дойде имаше късчета месо...

i taka ne mi be6e idvalo okolo 2 meseca i sega kato pak mi doide ima6e nqkvi kus4eta meso ili ne6to takova kajete ot kvo moje da e tova bqxa malki

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Sumnqvams e che nqkoi tuk moje da ti kaje..Hodi na genekolog
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    tva ne zvu4i nikak dobre taka 4e barzo biagai na lekar!

ami po princip kogato si nerazpolojena ne te4e samo kr1v ami i neoplodenata qicekletka se izhv1rlq ot organizma koqto prili4a na k1s4eta taka 4e ne se pritesnqvai no za vseki slu4ai otidi na ginekolog za da si po spokoina
    Always be yourself

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    дам, както black_angel_f каза, когато си в цикъл се отделя и яйцеклетката, а тя прилича на късчета... но все пак, след като не ти е идвало два месеца, а след това е имало такива парченца... най-добре отиди на преглед.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    To sa kuscheta obache ne meso...a placenta ili enshto podobno koeto nqma nishto obshto s emsoto
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

може да са съсиреци кръв....сигурна ли си,че е месо?

Голям фен
    мисля че няма за кво да се притесняваш тва или са съсиреци кръв или плацентата която се изхвърля при менструация
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Не е месо това са съсиреци от кръв

Мега фен
    По време на менструация горният слой на вагината се бели, т.е. се обновява. И аз съм имала такива, просто по-големи парчета от вагината ти.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Или съсиреци-и аз имам такива ако пия аналгин да речем.Не се тревожи-ако са малки-колкото кубче месо както казваш е ок,ама станат ли големи-лежи сеи повечко и често се мий.каквото има да се изхвърля от организма-ще се изхвърли.Аз от аналгин съм имала доста големи,ама за 1-2 дена минава.не пий лекарства дори да ти е много зле.Ако пиеш поради някакво лечение-консултирай се с лекар!

Guest
    Това не е месо, нито плацента, нито ти се бели вагината....Тъй като не ти е идвало от 2 месеца, явно течението е по-обилно и това са съсиреци кръв.Няма място за притеснение!

Голям фен

..

Не се стряскай!Има месеци в които течението е по-силно-например сега е много горещо и кръвоносните съдове са по-отпуснати, следователно кървенето е по-обилно.Както знаеш кръвта се съсирва.Та докато излезе от теб търпи тези процеси в резултат на което ти се струва, че тъмночервени парчета месо се изливат от теб.Купи си витамин С-една опаковка и пий по 2-3 дражета 3 пъти дневно.Този витамин има кръвоспиращо действие и ще намали кървенето.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    По време на менструация горният слой на вагината се бели, т.е. се обновява. И аз съм имала такива, просто по-големи парчета от вагината ти.
    Мамо, готова ли е вечерята ?

zdrav4u
    Guest

vsi4ki sme edno semeistvo

ole ne maina sazdarmica ne6to nqma6e li

Мега фен Аватара на koalka
    Това не са късчета месо,а изхвърлената яйцеклетка и това се наблюдава в първите 2 дни от цикъла.Но не съм 100 процента сигурна.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    mda! =D>
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Абе спокойно бе!Това е нормално.http://www.az-jenata.com/jenskitaini/page1_1.htm
    прочети това и не се шашкай!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Еми това най-вероятно е съсирена кръв. Ама звучи много гнусно.

Град
    V izmisleniq si ot men svqt
    Аве и според мен е нормално...случвало ми се е и много прилича на късчета месо както се изрази ти спокс не е опасно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Еми това най-вероятно е съсирена кръв. Ама звучи много гнусно.
    Дам възможно е..
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    не виждам защо си се шашнала.тези парчета не са месо,както вече ти обясниха,а съсиреци кръв + мъртви клетки от стените на МАТКАТА.няма никва плацента в таз игра.. плацентата е ОРГАН,който се оразува само когато си БРЕМЕННА,за да пази зародиша.. тъй че не се притеснявай!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Kopanar
    Guest
    Ne se trevoji tova e prosto kosten mozyk.Qj poveche kiselo mleko i sirene.

dr. Spok
    Guest
    Има и друг вариант. Това е аномалия на майката природа. Накратко. Била си бременна, това обяснява закъснението ти на цикъла. Все пак 2 месеца не си имала. Докато си спяла някоя вечер си се въртяла и нещо си натиснала корема си, при което си повредила плода. И точно тук идва мястото на аномалията - организма изхвърля мъртвия зародиш. От матката, да не ви отегчавам ще карам по-накратко, зародиша отива в стомаха и за няколко часа бива смлян. След което бива изхвърлен с гореспоменатите мъртви клетки от стените на матката, за които спомена ABSOLUT`me под формата на менструация. Това наистина е било месо, но от нероденото ти бебе. В много голяма част от тези случаи момичетата/жените не са и подозирали, че са били бременни. Може да са се получили вътрешни увреждания, затова е добре да си направиш преглед. Задължителна е визитацията на специалист гинеколог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си