- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pravilno li postupih?
hi...predi vreme pisah za edno mom4e koeto xaresvam....temata se kazvashe HELP- http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50883 neiskam da se povtarqm za tfa ako iskate pro4etete purvo neq...ta s tfa mom4e priklu4ih vsqkfi kontakti...kazah mu 4e sum se zabludila za nego...i 4e nqma da mu pisha i zvunq...4e ot sega natatuk ne me interesuva...pravilno li postupih kato se ima v predvid 4e o6te go xaresvam
ами душко... сега... важното е дали той изпитва нещо към теб. защото е най-гадно ти да си влюбена в него, да имате някаква връзка, а той нищо да не изпитва към твоя милост. казвам ти го от собствен опит - много ще се измъчваш. и след като всичко е толкова мъчително, не се занимавай. според мене си постъпила правилно! =D> =D> =D>
П.П. хора, моля ви се поне като пишете на латиница, пишете правилно! не се пише "в предвид", само "предвид". за какво, по дяволите, ви е това пред?
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
pls kajete dali tfa koeto napravi e pravilnomn sujelqvam za tfa i nz kak da oprava ne6tata
Според мен си постапила правилно...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ами зависи дали как се е държал с теб. Според мен няма нищо лошо да си приятел с бивше гадже. А щом го харесваш все още защо си прекъснала връзката с него ? Обясни нещо по-подробно...![]()
neznam zashto,no spored men ne si... postupila pravilno...pogovori s nego i opravi neshatata...nqma nenzamkak...shte gi opravish :P(ako iskash)
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
А според мен, ме боли хуя за твойте лични 'проблеми'.![]()
ne si postapila pravilno opredeleno i nqkoi den moje da sajelqva6 . sled kato o6te go obi4a6 i darji6 na nego za6to postapva6 taka ??
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Еба аз си имам приятел от не малко време от друг град, а ти си му казала това нещо..., защото няма да учи в училището в което и ти? Аз ли не те разбрахх..Май да. Ем както и да е. Не мисля, че си постъпила правилно, но това ти най-добре трябва да знаеш.
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.