.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Guest

Moderated: Осмява ми се лицето и бузите - какво да правя?

Хора моля ви помогнет ми имам гаден проблем
    окосмява ми се лицето и бузите не знам какво да прява отвратително е
    а кола маска ли да си правя така няма ли да ми загрубее кожата? и по гърдите и корема също имам косми абе много е гадно помагайте плс!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Ами моята козметичка чисти косъмчета по лицето по някаква индийска "рецепта" - с конец и някви други джиджавки... ефикасно е - лицето ти става като бебешко дупе

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    ......Ъъъ....Момче си,нали?.....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Мне, не съм момче. Интересно защо така реши.

Vesitu би ли ми дала малко повече инфо за тази рецепта?

ами да ти кажа не съм много много запозната, но се преви с конец- хващат се косъмчетата едно по едно и се издърват с конеца.По добре разпитай за козметичка, която се занимава с такива неща - аз немога да ти дам компетентен съвет как точно да ги премахнеш.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Мне, не съм момче. Интересно защо така реши.
    Ами...щом ти е толкова интересно-в поста ти никъде не си споменала,че си момиче,а на едно момиче не е нормално да му растат косми по гърдите естествено е да си помисля,чи си boy....

И тъй като очевидно съм сбъркала,те съветвам да отидаш на лекар,можеби първо при личния,той ще ти даде направление за дерматолог,или Бог знае какъв спецалист...

Казаното по-горе е в случай,че космите,които те притесняват са черни и гадни,демек "мъжко окосмяване"...Ако ли не,значи просто се лигавиш!!!!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Guest
    мерси

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ъхъ-най-добре е да идеш на лекар и да ти проверят хормоните,защото козметичката на може да ти оправи баланса вътре в организма.Лекарите са за това.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    OTIDI NA KOZMETIK,TAM NAI DOBRE 6TE TI PO4ISTQT LICETO I TAM KADETO IMA6 DRUGADE.V NIKAKUV SLU4EI NE GI BRUSNI!6TE TI STANAT INA4E KATO MUJKA BRADA.USPEH!

problema ti e 4e mai ima6 po-visoko nivo na mujki hormoni.kosmite ne sa koi znae kakuv problem v dne6no vreme ima mnogo na4ini za tqhnoto premahvane.problema e dali tova ne kasae zdraveto ti zatova idi pri lekar da vidi kakvo stava s hormonite ti!neznam dali znae6 no hormonalniq disbalans moje da ti dokara seriozni zabolqvaniq ako ne se lekuva.vijdala sam i drugi takiva po-okosmeni momi4eta,kakto ti kazah moje i da e normalno.tezi samneniq moje da izqsni6 edinstveno pri doktor.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от vesitu
    Ами моята козметичка чисти косъмчета по лицето по някаква индийска "рецепта" - с конец и някви други джиджавки... ефикасно е - лицето ти става като бебешко дупе
    ами, след като твоята козметичка го прави това, я ни кажи някакви нейни координати. че аз от доста време се чудя откъде да намеря някой, който да го практикува това. щото съм чувала, че било много ефикасно, а пък не боляло.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си