.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov

KOI ot dvata pola imat po golqma nujda da praqt SEX?!!?!?!?!

Ta vaprosa mi e momi4etata ili mom4etata izpitvat po golqma nujda da pravqt SEX ?!?!?!?!!?

SPORED MEN sa MOMI4ETATA !!!!

Супер фен
    Град
    Burgas
    pi4 - temata e za razdel seks i + tva q ima tam ve4e, ot syvsem skoro e poslednata

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

i vse pak...-mom4etata
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50806

ето подобна тема...;]

мисля,че и двата пола изпитват еднаква нужда от секса
    f@nt@zi@

100% tova sa mom4etata

Mъжете мн ясно
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен
    От биологична гледна точка жената трябва да се пази, а мъжът трябва да осемени колкото се може повече женски. Но при хората е друго.

Супер фен
    Мъжете естествено.Защото се пак жените винаго има кво да си наврат, докато мъжете само ръчичката и нема къде да си го пъхнат.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    може би еднаква винаги е 50/50 обаче мъжете повече показват зависимостта си от секса поне тай мисля аз..
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    хаховци, това дето го плямпате въобще не е вярно. "много ясно, че момчетата", "мъжете естествено"... абе, ей! хора сме и при всички е еднакво. прсто на едните, демек мъжете, по им личи, а на жените - не чак толкова.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    От биологична гледна точка жената трябва да се пази, а мъжът трябва да осемени колкото се може повече женски. Но при хората е друго.
    От биологична гледна точка зачеркаме последното изречение И двата пола си искат секс, няма тън мън

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    може би еднаква винаги е 50/50 обаче мъжете повече показват зависимостта си от секса поне тай мисля аз..
    Да и аз така си мисля... не че момичетата не мислят просто не го показват.. или поне не толкова открито както момчетата...

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    da opredeleno momchetata go pokazvat po 4esto i otkrito si priznavat dokato nqkoi momi4eta se smu6tavat da razkriqt 4e i te imat nujda ot sex v nai netipi4ni situacii
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

myjete be ... \/

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Мъжете естествено.Защото се пак жените винаго има кво да си наврат, докато мъжете само ръчичката и нема къде да си го пъхнат.
    мм в грешка си
    точно обратното е
    мъжете могат да го пъхат където си поискат (друг е въпроса кои иска да го направи) в каквото се сетиш.. всичко което има дупка става
    докато при вас жените не е точно така.. верно че винаги има кво да наврете... но не всичко става за "там"

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    spored men mom4etata imat po golqma nijda da prqvat sex pove4eto mom4e koito poznavam prqvqt sex po4ti vseki den s razlini momi4eta dori i tezi koito imat gadjeta pak izneverqta i se 4ukat s drugi.momi4etata sa po razli4ni mislq 4e te nqmat tolkova golqma nujda da pravqt sex !
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

Супер фен
    1.има си отделни раздели
    2.мисля че момчетата
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Мъжете!

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    jenite !

Град
    pod masata
    а бе хора, кво значи нужда от секс ?! кво...ако не праиш секс ще се гътнеш ли ?! 1во - зависи от самата психика на дадения човек, има такива които като почнеш им лафиш за секс и търсят къде да повърнат(имам такива познати) има и такива, които пък не спират да говорят за това i 2ро - поне според мен...момичетата си го искат даже повече от момчетата...но пак казвам че зависи от зависито
    mquuuuu

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си