- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата
Кажете кое е първото нещо,което забелязвате в едно момче?Аз първо забелязвам(колкото и странно да ви звучи)пръстите на краката и ръцете,както и ушите.След това вече дупе и т.н.Е и в лице ги гледам де.Но това за пръстите и ушите не мога да си го обясня защо пурво това.Айде вие сте!!!
dam i az ne moga da si go obqsnq.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Дрехите и косата. И без това от няколко метра не мога да видя лицето на когото и да е било.
Определено.Първоначално написано от `Death`Whore`
Определено дрехите и лицето(с косата).После следват походката и жестовете.
работиш в козметичен салон като манюкиристка и дупчиш чат пак с пистолет .....Първоначално написано от morski_o4i4ki
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
такам... ръцете, супер важно нещо са за мене. не знам защо. също така начина му на обличане е важен. все пак стила ти показва към каква група хора си. например, аз както не си падам по метъли и пънкари... друго... нататък вече гледам физиомутра, тяло и т.н. и колкото и да е странно, характера винаги последен го гледам. да, знам, че той винаги накрая се разкрива, но при мене и по важност е някъде на пред последно място. може би преди размера на лявата ноздра![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ami ne znam!?No taka ot daleko okoto mi xva6tat drexite{+figyrata} i kosata![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
така като ме гледате кое заглеждат първо?
http://upload4.postimage.org/896224/pavel_3_.jpg
и аз така.Първоначално написано от maybelline
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз нося мрежести обувки, за това ли съм девствен?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Първоначално написано от pavellludiq
WoW! ne sum mn sigurna no mislq che bebeshkata koja :P
тази снимка е направена когато бях само на 14, сега имам малко повече пъпки и лицето ми има малко по-мъжки видПървоначално написано от Lil'Angel
![]()
Първо външния вид- коса,дрехи,лице
hah znam li...mai pyrvo drehite i liceto,sled tova ako si govorim est. glasa.Kato go vidq dobre v lice zybite i o4ite![]()
oooo vqrvam che ako se sreshtnem shte izjiveem neopisuemi krevatni situacii zaednoПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
obuvkite!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
zubite i noktite na rucete...naprao umiram kato vida mrusni i nerqzani nokti ili nebrejno pojultqli zubi...
![]()
![]()
The pain is temporary!
ami kolkoto i da e stranno i az gledam prustite na krakata, liceto i kosataПървоначално написано от morski_o4i4ki
![]()
Като за начало лицето и тялото(дебел,слаб) след това зъбите![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Всъщност и аз гледам обувките...но не на сексуалните обекти, а на хората, които ми изглеждат алтернативни...ако са с яки обувки, дори да са с по-нестранни дрехи, е яко.![]()
Tqloto drehite i liceto