- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- hzmm..
ha zdraveite duhah za 1 pyt na gadjeto i i to okolo 2 min i posle mu kazah ae 4ao i toi tiga ve nai6 li kolko e gadno tva i az znam kakto i ti mi pra6 i toi se qdosa az kat stanah zabi mi 6amar i mi vika mur6a poglednah go stanah i mu kazah ela i zaklu4i a i toi si udari 6amar i vika izvinqvai kato izlqzoh gledah go aman i6to ne mi kaza kvo zna4i tva mn gadno li sam mu napraila s tva ama se kefq da vi kaja
душко златна, айде да пишеш както трябва, че нищо не ти се разбира...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
kakvo ne razbra
az razbrah samo,4e si super tupa.![]()
Ми аз нищо не разбрахПървоначално написано от Анонимко
toq 6to me udari ot edno duhane i se qdosa a mu e hubavo tva pitam 6to me udari i mi kaza 4e sym murja da ne bi abe ne sym mnogo na qsno kat mu dyham kvo mu e
sigurno mu e stanalo gadno ot tova:"duhah za 1 pyt na gadjeto i i to okolo 2 min i posle mu kazah ae 4ao" i 4e ne si go dovur6ila,ama i toi 6tom te udrq predpolagam 6to za stoka e.i ti si zle,4e si se zahvanala s takuv oba4e.Първоначално написано от Анонимко
P.P. nau4i se da pi6e6 kato horata,6toto trqbva6e da go pro4eta tva 5 puti dokato shvana za kvo stava vupros.![]()
Защото иска само да те ебе!
e da de ama kak da dovyr6a az iskam da mu stane gadno za tva![]()
abe az ni6to ne razbrah, pyk kamoli saveti....![]()
togava kvo pita6???udaril te e 6toto e pedal i ti e kazal 4e si MUR6A 6toto naistina si takava.stana li ti qsno sega,a?Първоначално написано от Анонимко
![]()
изпросила си си го!Първоначално написано от Анонимко
ми зако си го тормозила и му си се присмяла?
виновна си
ne sym se prismqla BE proso iskah da si go vyrna..6toto ne mi se obadi 3 dena,,Първоначално написано от phantasm
i va6ata vruzka e edna...bez komentar...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първо, научи се да пишеш като хората. Почти нищо не ти се разбира. Второ, ти си си го търсила, сама казваш, че си го направила нарочно с цел да го издразниш. И трето, и той не е цвете за мирисане.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако на мене ми паднеш да ми въртиш таквис курвенски номера няма да те удрям ама нема да ти хареса това което ше напрая!
MOLQ NQKOI DA ZAKLU4I TAZI IZKLU4ITELNO NESTOINOSTNA I PROSTA6KA TEMA.BLAGODARQ!
haha ei ... malkata ... aide da pi6e6 malko po-razbrano ... 4e az ni6to ne shvanah ...![]()
![]()
ти неграмотна ли си или какво,от това което си написала разбрах само че някои се удрял или те ударил теб или ти него..бе въобще и това несъм разбрала май
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ми на пича такмо му е станало вече много хубаво(явно) и ти като си спряла си го секнала "и са го заболели топките" и затва ти е хакнал шамар
ама е много тапо момче явно тоя ама не че ти си по умна де
заебавай го тоя
abe picha ne e vinoven toi e iskal da i go mushe do slivicte shtot e vidql che fr mu e kurva...az ako bqh naprao sus shutove te pochvam ama karai...iskal e da te omaje cqlata sus sperma shtot misli za teb ...polezno bilo za kojata...ama sq ako az bqh na tvoe mqsto shtqh da ida pri nego da mu kaja da se isere i da mu izqm lainoto i da go kiss da viish sichko sha se oprai ae uspeh![]()
Само иска да те чука и само това.И шамар ще ти удря...