- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vupros kum momi4etata
Iskam da vi pitam zashtoto mi e interesno dali bihte pravili sex s mom4e po malko s 1 godina ili maximum 2 godini po malko ot vas ?
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
zavisi ot mom4eto
Мъжът ми е с 1 година по-малък от мен.
`Death`Whore` a ti na kolko si ?
На 20.
определено си зависи от момчето
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ако е над определена възраст е възможно. Ако е да речем на 13 е наистина малко вероятно.
i spored men nqma ni6to lo6o v tova da spi6 s mom4e ili muj po maluk ot teb..suotvetno razbira se zavisi ot dosta ne6ta no kato cqlo za6to ne..
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Ми не, аз не бих правила.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
защо не?Просто си зависи от човека.
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Еми да! Приятелят ми е с година и няколко месеца по-малък от мене.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Аз с по-малка от мен не съм бил. Сегашната ми приятелка (правили сме секс, не само приятелка...инъче с няколко момичета 3-ри години по-големи съм ходил, ама за секс говорим) е с една година по-голяма. Секс съм правил с момиче 2 години по-голяма
Разбирасе как няма да го прая някои нямат дайе и тфа пЪК АЗ НЯМА ДА ГО ПРАЯ толкова искам и то вмномента да го прая ни6то 4е мом4ето 6те е по малко от мене
ti na kolko godini si bil kogato si pravil sexs sus tiq momicheta deto sa bili 3 godini po-golqmi ot tebe ?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
зависи от момочето естествено нямат значение 2-3 години разлика![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Да! При това Мойто Мъж е точно 1 год. и 6 мес. по-малък от мен! Това никак не ми пречи да си го Обичкам, а и секса е Супер... С него съм, просто защото е Той, човека който ме разбира, с който се чувствам добре и не ме интересува на колко години е.
Mi obshto vzeto kato pro4etoh si4kite mnenia vidqh , 4e pove4eto da ne kaja popshti si4ki nqmate nishto protiv tova)))))))))
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
ми зависи от момчето .. ако е свястно - що пък не ..![]()
е аз кат бях на 15 имах гадже което беше 3 години по-голямо от мене(някой ше каже че си измислям или че е била някой батал ама небеше така поне според мен бехе много готина като характер и като ваншност) и правихме секс и и харесваше (поне така казваше)
така,че според мен ако момчето не някаво лапе или нещо такова защо да не правят секс![]()
Ако го обичам,защо не?Какво като е по-малък...не мисля,че има значение.
Аз предпочитам да е по-голям,дори и с 1-2 месеца,но все пак да е по-голям.