- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- На колко е Лили Иванова?
Ако някой ми каже през коя година е започнала кариерата си, ще кажа...била е на не повече от 20, когато е пропяла.
Пич, родена е 1939 демек е на 67, доволну :P
Ето ви и инфо за нея, щом търсите
Тук
През '66 е взела първата си награда ама кога е започнала не съм сигурен.Влез в сайта и,ако искаш.www.lili.bg
Радвам се, че баба ми, която е над 70, не си показва путката като Лили.
Aaaaaa basi!Naborka s dedko mi!![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
67 сигурна съм щото с баба ми е била в един класхах баба ми се ми разказваше за нея
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Е, учудваш ли се? Личи И.
=D> i az se radvam za moqta... no zamislete se tq nqma semeistvo ako se zato4i vku6ti ko shte pravi?Първоначално написано от `Death`Whore`
Да пее, никой не И пречи, но да се облича като момиче на 20 години и да има маниери и самочувствие на момиче на такава възраст...не върви. И дори да оставим тези неща настрана - да не си показва телесата...смешно е.
taka e ...... za godinite i tova e dosta smeshnoПървоначално написано от `Death`Whore`
Само тя си знае на колко е .Предполагам на 70,70 и нещо
И така Бог създал първите хора на земята - Адам , Ева и Лили Иванова ...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...