Цитирай Първоначално написано от ton1
Ако питаш мене не ползвай спирт,той е кат наркотиците ... Оправя те и ако го спреш ти излизат още повече ... Първо отиди на козметик,после си купи някво гелче за миене на лице и нищо друго (да речем на Гарниер са хубави) ... Спазвай единствено хигиена ... Ако си правиш и два пъти на седмица маски на лицето още по-хубаво ще направиш ... И ще ти препоръчам нещо много добро според мене ... Коректора за лице на VICHY ... Дори когато излизаш си слагай малко на пъпките хем ти ги заличава малко когато излизаш (замества пудра и фон дьо тен само дето не ти омазнява лицето),хем ти изсушава пъпките.

И в интересна истината с времето сам ще спре процеса да ти излиза акне
Даже сега аз само с сапун си мия лицето преди лягане и тва е.

Препоръчвам ти и да не слагаш кремове те супер много омазняват кожата ... Цаката да нямаш акне е да ти е изсушена (е не прекалено много защото не е хубаво)

Малеее сега си редактирах поста като видях другите кво са писали ... Не че имам нещо против тях но не ползвай в никакъв случай спиртни козметики както ти казах особено :
-Салицилов спирт-прави ти лицето още по-чувствително и .. абе недей човек!
-АКНЕ АУТ --- На мен когато ми излизаха пъпки и аз си мислех че е голямата работа тоя лосион махаше ми пъпките за 2-3 дена и не излизаха нови и кво стана ? Лицето ми се лющеше като на змия,а ръцете ми с които държах напоен памук или тампон,пожълтяха загрубяха и се появи коричка...Не знаех първоначално от кво е бях се спекъл лекарите не знаеха кво ми има нито бяха гъбички нито нищо срам ме беше 2 месеца да си показвам ръцете и да пиша в даскало... Накрая ми казаха че е от лосиона спрях го и след 2 седмици ръцете ми бяха нормални а лицето ми почна да се възстановява.
-Както казах-Никакви кремове само омазняват ... ЕЙ НАИСТИНА на всеки действат различно зависимост от типа кожа но наистина ти казвам тия неща щото съм ги изпитал всичките.Проста хигиена с гел за почистване и коректор на вичи!И да не забраиш козметикът да посетиш!

abe bace ot de gi znae6 tiq pinizi ??