Очаквайте в следващия епизод няма ли???![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Правилно постъпваш!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако тои те обича ще остане с теб ако не значи не е бил за теб горе главата живота е пред теб
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Оооо главата ми е толкова горе че оня ден паднах и си счупих носаА че не е бил за мен го разбрах вече.
"Започва път от моя праг - безкраен, обграден с трева. Увлечен в неговия бяг и аз ще трябва да вървя, да тропам весело с пети, догдето стигна друм голям, събрал пътеки и мечти. А после накъде? Не знам." Дж.Р.Р.Толкин
Личи си,че обичаш този човек.Според мен той постъпва глупаво,защото в щастливите мигове приятели и роднини колкото искаш,но в трудните мигове тогава,когато едва свързваш двата края остават при теб хората,които найстина те обичат и държат на теб. Желая ти успех и дано се оправят нещата в семейството ти.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Бля бля бял