- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Британски учени установиха че...
Британски учени установиха че 99% от децата започнали половия си живот под 14 години,живеят с 10-15 години по дълго и не страдат от венерически болеси,предаде Асошиейтед прес.
не ми се вярва но все пак знае ли човек![]()
ОК! ОК! Само така... всички малолетни... по възможност на 10-11-12 да почват дивото ебане. Та да живеят по-дълго. Никой учен не би направил такова изследване. Как няма да имаш венерически болести като се ебеш с всеки наред... къде с презерватив, къде не...![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
a we kvo 10 11 12 napravo na 7 kato po4nat daskalo ,kvo 6te 4akat o6te 2,3 godini!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
"Това е моя фрийстайл брейк баба Гина, отвориха ме още във детската градина.."
Работата е злеНо все пак, секса е здраве, само човек да знае как да се предпази. Всичко полезно за човека си има и лоша страна... Токът дава много предимства на човека, но тока може и да убие човека
![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
Най-голямата глупост която съм чел.
YEeeee nai nakraq ne6to hubavo \Първоначално написано от Анонимко
/ \
/
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Малко от хората, правещи секс преди 16 години, използват винаги предпазни средства, следвателно това не е вярно.
qwn0 ne sa.. pylni glup0sti pak.. n0 c0mment !
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
Първоначално написано от xaxo_xixi
и аз![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Tiq ucheni kak li go ustanoviha tova, kato 80% ot anketiranite vinagi lujat. Ama evala im, che se zanimavat, samo ne vijdam nas tazi informaciq kakvo ni topli. Povecheto tuka sa minali 14 godishna vuzrast i malko zor shte navaksame. Daite da se suredotochim vurho po-konkretni problemi, zashtoto vrushtaneto na vremeto ne ni e v kompetenciqta vse oshte![]()
TVA ILI E NQKVA IZMISLICA ILI NQKVA CEL.XAXAX,DAITE TOGAVA DA SE PO4VAME O6TE NA 5,TA DA JIVEEM DO 150...XAXAXAX,MALUMNICI KOLKOTO 6TE6..![]()
И как точно са го установили, баси глупаците. Да не са ги чакали да умрат. Смешни изследвания, смешни изводи, смешни учени.
хубаво?Първоначално написано от c0n7r0l
... ти ..връзка с главния ?!
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
bravo a taka orkurajavaite malkite deca na po 10-11-12 da pravqt sex a taka nqma kvo da se pritesnqvate deca ebete si se shte jiveete po dalgo
awe ei ti 4uvash li se kvi sa tiq tapi tema tva ako e vqrno az da sam angliiskata kralica?!
Първоначално написано от Ollas
T'va be6e qko!
hauhiehueahahauehiahuehuaueiahahaПървоначално написано от Ice_Queen
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Тия учени да не са от "МЕЛМАК"Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Тва са пълни глупости ! ...![]()
az sam na 14 godini i ne mi se vqrva organite ne na vsi4ki sa gotovi za tova edin moi frend na moita vazrast se eba predi 2 meseca za parvi pat i mu praviha operaciq za6toto be6e ne6to skasal nz i az to4no kakvo a kamoli tez lapence na 7-8-9.......i t.n. te o6te nqkoi ot momi4etata nqmat menstruaciq pak nie za kakvo si govorim!:}}}}}}}}}}}}}}}}
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}
xaxax ami az za pyrvi pyt kato pravih sex na 7 godini, sega kakvo?
DA be 100 %
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Чукам се от преди да проходя ще живея вечно \/
Ти си егати и тъпака, бе, пич.Първоначално написано от c0n7r0l