- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-красивото Мъжко Име???
Най-ме кефят Мартин и Борис.![]()
Андрей
Теодор
Антон
Иван![]()
това са имената на любимите ми хора![]()
СтанимирИвайло Кристиян
Денис :P \/
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Андрей
Красимир
Александър
Светлозар
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
много са...
Павел
Ивайло
Стилиян
Калоян...
Харесвам по4ти вси4и имена със С незнам защо много са ми симпати4ни
Харесвам и тези
Матео
Лоренцо
Микеле
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Мартин,Александър,Виктор ии Симеон ми харесва
Радослав
Мирослав
Марио
Мартин
Кристиян
Мариян
Кмедличко![]()
![]()
![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
STANISLAV! :P[/b]
Марио,Мартин,Стоян,Стоил,Са муил,Светослав - абе изобщо ме кефят само имена с "М" и "С"![]()
Първоначално написано от anito.sl
![]()
na men mi haresvat imenata Veselin , Plamen i Blagovest
вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд.:.пАдАм стАъЪм..жИвЕа вЪъф сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.:. крАсивЪъ и рАзлИчнА.:.стрАннА и рОмАнтИчнА.:.вИнАгИ сЪъм сУпЕр нЕтИпИчнЪъ.:. дОрИ пОнякОгА дА бОли...зАбрАвям..и остАвям щАстиЕтО с мЕн дА вЪърви
shtom tolkova te kefqt jivot i zdrave kato imash deca gi krysti taka! :P
вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд.:.пАдАм стАъЪм..жИвЕа вЪъф сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.:. крАсивЪъ и рАзлИчнА.:.стрАннА и рОмАнтИчнА.:.вИнАгИ сЪъм сУпЕр нЕтИпИчнЪъ.:. дОрИ пОнякОгА дА бОли...зАбрАвям..и остАвям щАстиЕтО с мЕн дА вЪърви
Хах, има нещо такова. Вярно е и това за асоциациата - харесвайки човека, започваш да харесваш и името му. Но да, и аз ще кажа името на приятели си - Мартин (доста пъти го срещнах, може би защото има доста момчета с това имеПървоначално написано от fake
). Други имена, които ми харесват са Кристиан, Павел, Даниел, Александър, Никола и други не се сещам.
![]()
Ростислав,Петър,Георги,Све лини т.н.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Моят пирятел се казва Здравко, името му е хубаво, но не го споменах и аз не знам защо. Но иначе повечето казват имената на гаджетата си, защото са във фаза 2 седмици от връзката, при коята все още хиперболизират всичко. Не казвам, че всички са така.Първоначално написано от fake
Александър и Мариян еи т'ва са най - яките мъжки имена за мен :P