- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Котката ми умря :(
ahhaha i smqh!izvinqvai otkude se poznavame ,4e ne6to mi se gubi!Първоначално написано от VortexSuperV
hahaha i posle se subudi i prozoreca be6e otvoren i ti be6e otvit!Първоначално написано от VortexSuperV
adski mnogo sujalqvam za dqdo ti!Първоначално написано от AnN_G
ta tva sum az!Първоначално написано от Анонимко
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
emi da ti kaja nqma nikuv 6ans da sme bili v edno leglo!6toto az s takiva kato teb ne izlizam!Първоначално написано от VortexSuperV
adski si originalen ,napravo umrqh ot smqh stani kloun v nqkoi cirk!
tva sam li go izmisli ili nqkoi ti pomogna!Първоначално написано от VortexSuperV
![]()
Оле ужасни сте на мом4ето/моми4ето му/й е супер гадно а вие се е****те с това бахти хората!!!!
Много съжелявам за котенцето ти,найстина![]()
![]()
![]()
e ne6to ne mi se vqrva da ti kaja,ama aide ot men da mine moje i sam da si go izmislil!Първоначално написано от VortexSuperV
![]()
Ами и аз много много съжалявам за котето!Все пак 5 години не са малко време и то е било част от живота ти.А тези дето пускат тъпи постове,по добре да си мълчат!![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
vbbb teq typi postove...mn nervqt...momi4eto prejivqva zagubata na blizko za neq sa6testvo a vie se e****te.
sorry skypa,ama i takiva ne6ta stavat...no jivota prodaljava,koteto ti e bilo 4ast ot dnite ti,sega ti ostavat spomenite ot sajitelstvoto vi,no t trqbva nqkak da go prejivee6 i da prodalji6 napred.mn filosovstvam ama takiva temi4ki me provokirat
Първоначално написано от Aleandra
Първоначално написано от `Silvester`
![]()
Не съм съгласна с теб.Според мен кучето е много по интелигентно същество отколкото котката.Първоначално написано от `Death`Whore`
като говорим за скачане от терасата на мен предната ми котка умря...беше ужасна, просто ме мразеше и аз нея...помислих че тате я е бутналИ при мен така.Единият хамстер скочи през терасата(когато бях 3 клас),а после като се прибрах от училище го намерих мъртъв на улицата.Беше доста гадно.Съжалявам за котката.1 месец след като умря намерихме малко коте с по дълъг косъм и същата шарка...и сега имам коте, което ме обича и аз него
така, че споко всичко ще се оправи![]()
Sorry!!!![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ebati 4ovek da ne se po6eguva!znam 4e e gadno ,no vseki si ima takiva momenti!Първоначално написано от Whisskas
Ако беше по-интелигентно, нямаше да бива дресирано толкова лесно. Гледала си "Запознай се с нашите", предполагам...бащата казва много верни неща за котките и кучетата.