- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Котката ми умря :(
Sry ....![]()
дайте сега всички да ревем в хор! едно, две, три и...![]()
![]()
![]()
знаете ли колко хора умират всеки ден - млади хора, мои приятели се изпотрепаха с мотори и т.н. а тръгнали да ми съжаляват за една котка. била 5 год с нея! ами и аз бях 7 години с две приятелчета, ама се изпотрепаха по тия пътища! единия ми авер е два метра под земята, а другия в инвалидна количка... а те тръгнали за котки да ми се вайкат!!!
нормални ли сте бе?![]()
sajelqvam za kota4eto
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Напълно те разбирам.Много съжелявам.Моята котка наще я дадоха на съседите преди 2 месеца след като си бях 6 години с нея.Много си я обичам и ся се чудя как да си я измъкна от съседите
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Първоначално написано от kimi_raikonen
Тебе са ти дали котка, мойте съседи ми убиха 2 котки една след друга. Баси, нищо не им правеха - дори не им пречиха. Лоши хора, лоши. Една животинка не съм виждала в тях - всичко що има лапи или пера бяга от тях.
Много съжелявам за нея ...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Вчера ми умря градинския червей, изяде го едно връбче като си летеше и изведнъж се спусна като орел и му еба майката...много го обичах плс помогнете ми да се справя със загубата по-лесно ако е възможно...Да убия връбчето ли или себе си...не мога да живея без него...ХЕЛП!
Разбий си главата в някоя стена по този начинПървоначално написано от summer_04
![]()
![]()
а по темата... миличка ще я забравиш спокойно и аз адски много обичам котки, но никога няма да си вцема защото като умре ще бъде ужасно![]()
kotkite kato umrat otivat v raq ne se plashi
to e edin koteshki rai tochno vdesno e ot choveshkiq tam v edna prqka se zaviva kato i ti otidesh tam shte go vidish samo pomoli da te uputqt na idvane kude e tochno
da iba izumenite vi hora tctctc naprao nz kak moje da ima takiva hora
4akai malko e ai razbiram te sviknala si s kotkata si ama 4ak tolkova da skyrbish 4e i temi da puskash...offf ne da gledash horata koito sa v jivota ti ami kotkata , puu naprao nqam dumi
Е вие с тая котка са побъркахте, помислете малко за моя градински червей, знаете ли какво е преживял...само като се замисля и ми се иска да се самоубия, той ми беше целия жовота това тъпо връбче ще му видя сметката само ако изяде и Росалинда(жената на моя любим червей Стефчу).
gorkiqt chervei dano si go pogrebal s pochesti![]()
не че нещо ама, колко хора умират по света вие тука за няква котка ревете![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Eми сори за твойта котка...Разбирам как се чувстваш....
Аз сигорно ще откача ако кучето ми умре...Ще се фърля от някъде.....Защото човек винаги се превързва към домашния си любимец,дори и любимеца да е една златна рибка...
П.П:Аве хора,стига сте се бъзикали така гадно...Не виждате ли че човекът е обичал мн котката си и сега се чувства зле!Точно умира да ви слуша бъзиците![]()
![]()
.Аре престанете и се отнасяйте с повече разбиране!!!
![]()
![]()
![]()
м оите съболезнования, и аз имам котка и ако умре сигурно ще се поболея ... много си я обичам и незная какво ще правя без неяПървоначално написано от :-(
КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!
моите съболезнования![]()
тц тц деа мен пък скоро заека ми умря незнам от ко умря беше некъв слаб такъв рахитен аз тамън са прибирам и наща се ориготвила да го фърля викам яба яба яба заека ябааааа как ще го фърляш и викам тя ми умрял е бе киорав ли си викам виждам де ама зако ша го фърляш та... стана чудна капама ако животинките ви умрят стогвете поне с хубаво да ги запомните
Ами не успях, нали ти казвам това месоядно връбче го изяде,направо му еба маминката и затова него ще го погреба ако го видя...еееее такива спомени имам с тоя червей, като малки са боричкахме, играхме си по цял ден, ходехме за риба и той си играеше с кукичката във водата...тц тц тц хубави спомени бяха ама какво да напраим пукна да го еба, кот станало станало живота продължаваПървоначално написано от gorkiqt chervei
много лошо..знам какво е да имаш котка и много си привързан към нея.моите съболезнования
"Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."
Мартин Лутър Кинг, Младши!
Е добре аз пък имам куче и също съм привързан към него, ама ако умре да тръгвам да пускам по форумите теми за да ми поднасяте съболезнованиятаПървоначално написано от smile_m3
просто няма никакъв смисъл от това, нито ще се почувстваш по-добре нито нищо...с времето всичко се оправя...ето нали червея ми умря
поднесоха ми съболезнования, но не съм по-добре, с времето ще го преодолея
![]()
И аз имам котка и съм толкова привързана към нея че ако и се случи нещо ще се побъркам.. Аз я имам само от година и половина, а ти 5 години... разбирам те как се чувстваш, съжалявам ;(
абе нали котките имат 9 живота дееба и олигофрените та тя си е жива ама я боли вимето за тебе дееба изтрещеняците
И на мен ми беше много гадно когато умря хамстера ми.Така че много съжелявам