- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Котката ми умря :(
Знам какво е да ти умре котка, към която си силно привързан...опитай се да не мислиш за нея...мисли си колко хубави моменти сте прекарвали заедно, как сте си играли...определено е гадно,да. А към останалите: Защо го приемате един вид с насмешка и се присмивате на момичето?! Или не пишете в темата, но просто няма смисъл от тъпи изказвания.![]()
Съжалявам за котенцето![]()
ahah 6tom kazva6!6te te poslu6am!Първоначално написано от KoTuTy
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
ко мъ ибе 4е тъпата ти котка умряла![]()
![]()
![]()
иди се самуобйй и ти кат ти е толкоз ъкълъ
![]()
![]()
Съжелявам за котката ти , да почива в мир. Аз съм гледал преди няколко котки , едната я сгази кола и я намерих на булеварда размазана , а другата ми котка се отрови с някаква мише утрова . сега не гледам вече котки![]()
ROCK will save the world
и квокато ти е умряла котката ...да седнем всички да ревем ли .... баси те хората умират ти за котка .... мно сте зле ... мен пък ония ден ми умря рибката може ли да пусна тема по тоя случай !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Sajalqvam,razbiram te kak se 4uvstva6 i az obi4am jivotnite(osobenno kotkite).
az 4estno vi kazvam ne razbiram kak tazi tema stana 6 stranici,za edna kotka!tctctct.................
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
вярно че е гадно-съболезнования,представям си как бих се чувствала ако моето коте умре...но приеми го всеки се ражда за да умре просто съдба която неможем да променим!!!
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Да не би темите "Как да сваля момиче?" или "Той иска само да ме ебе, какво да правя?" да са по-съдържателни? Я млъквайте!
Mm ujasno e kat umre..;( i m0ita kato umrqq plakah 2 denaa nonstop ;( Oshte si q obicham
..
Наистина е много гадно да загубиш домашен любимец независимо котка,куче или каквото и да е.Моето куче умря преди няколко месеца но още ми е мъчно за него все пак от 12 години е с мен.Иначе много съжалявам за котката ти аз много обичам котки и имах няколко така че знам какво ти е.
Мноооооого съжалявам! И на мен ми се беше случило и плаках много!!!
Много е гадно!!!И аз имам животинка вкъщи..и не мога да си представя без нея.Да няма кой да ми се зарадва като се прибера...Но преживява се.Случват се много по-страшни неща в живота...Съжалявам.
Първоначално написано от `Silvester`
![]()
![]()
съжалявам
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Аз съм авторът.
Вече 10 дена я няма котката и свиквам, малко е по-различно, но свиквам. Темата според мен трябва да се заключи, че някои хора почнаха да се дразнят...![]()
Благодаря на всички които казаха че съжаляват![]()
олииии зъжалязам много за милото котенцекотките са най-интелигнетните животни, дядо ми е ветиринар и ми го каза тва
Ах тва ме разбиПървоначално написано от lindeman_
![]()
Ем,котките са много хубави същества,кофти...,каква беше?
Изкрено съжалявам за котката ти! Моята в момента е натровена а е съвсем мъничка!Само на 2 месеца... Наистина никога не съм се чуствал толкова зле!!Много обичам котки и просто ми е много много зле!!![]()
Човече, нали осъзнаваш, че котката му/й е умряла преди ... има-няма 8 години?!
Многo ме кефите като не гледате изобщо кога е създавана темата. Особено ако e от 2006![]()