.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Да,ако бях прочела това преди няколко месеца щях да напиша нещо грубо и дразнещо,защото би ми прозвучало тъпо.
    Нооо...после се случи това с прекрасното ми малко котенце,което се казваше Ганджа - вие знаете историята и...
    Разбрах,че съм обичала някого.А ми се случва рядко.Затова сега няма да казвам нищо грубо...защото не бива...
    Съжалявам за котенцето ти.Ще се оправиш.Просто...е факт.Не можеш да го върнеш и трябва просто...не знам каква да кажа,щото почвам да се сдухвам вече.Разбирам те и съжалявам,наистина много!
    Ще мине.
    Колкото до тъпата путка,която изтресе нещо а ла 5-годишно дете
    emi az ne sujalqvam!kak ne e umrqla po-rano nz!
    Не си забавна...Опитай друг начин да се правиш на лошо момиче
    da we ne sum li zabavna! ne se opitvam da buda zabavna prosto ne obi4am kotki,ebati daite da si uvajavame li4noto mnenie!i ne me poznava6 za da kaje6,4e sum tupa!!!

Adizil
    Guest
    Изкрено съжалявам за котката ти! Моята в момента е натровена а е съвсем мъничка!Само на 2 месеца... Наистина никога не съм се чуствал толкова зле!!Много обичам котки и просто ми е много много зле!!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Adizil Виж мнението
    Изкрено съжалявам за котката ти! Моята в момента е натровена а е съвсем мъничка!Само на 2 месеца... Наистина никога не съм се чуствал толкова зле!!Много обичам котки и просто ми е много много зле!!
    Дай я на нас с Крис... Ние лекуваме котянца и бебета, това ни е специалността...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си