- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плача..какво стана..нима живота е такъв... ;(
Надявах се да не пиша в този раздел..но душата ми не може да намери покой,....Историята е мн мн дълга.. Накратко : сега съм с момчето което адски мн обичам..наложи се да дам мн от себе си,да жертвам мн неща за да го спецеля и да сме заедно. Някога моето момче се държеше ужасно с мен,но порасна и се промени. Сега сме мн щастливи.. Миналата година по това време се запознах с НЕГО.. моята зодия,моя характер,2рото момче за 2 години което ми направи впечатление..мн силно ввпечатление. Той знаеше че имам гадже,че го обичам. Запознахме се по скайп.Видяхме се ... и протече ток. Указа се че е протекъл ток м/у нас . Но знаех че това не може да бъде. Обичах гаджето си прекалено много... НЕго, ТОЙ ...заболя го много..то тогава ми стана най-близкия приятел..често спорихме и се карахме,казваше ми : как можеш да понасяш С.(любимия ми ),той преди те нараняваше,сега не е мн по-различно.". НЕ ми бее приятно,за това се карахме често.Мислех че увлечението към мен е минало.Към декември пак ми каза че ме обича,но аз отново не отговорих..мн мн кофти ми беше.Та той е прекрасно момче,та аз имам нещо по -силно към него,но обичам моето момче.ТОВА не може да бъде. И досега,до вчера ту се карахме,ту не можехме 1 без друг.Той тръгна с 1 момиче.Заобича я.След поредната кавга каза че ще е FROZEN(любимата ни песен на Мадона)към мен..заболя ме..скоро скъса с това момиче и на хоризонта пак изгрях аз.КАза ми че мн,прекалено много държи на мен,че това е толкова силно както преди,че никога нее спирало![]()
..Бях объркана,мн мн държа на него,но има момче което е господар на сърцето ми..пак се скарахме,И ТОй,ме помоли да се видим запоследно.Видяхме се,смеях ме се. Мислях ченаистина поне за известно време няма да се чуваме.Същата вечер той ми пише предложение за приятелски секс..до последно мислех че се ебава с мен..Преди и аз съм го ебавала,но той явно го е приемал за чиста монета..
.Гаджето ми разбра за това предложение и побесня.Бях мъ признала за искрите преди и никак не му беше приятно.Обади се на др момче и му се развика,повече да не се доближава до мен,напсува го.След което моя най-добър приятел,ме обвини защо съм му казала,как съм могла,как щяла съм да намеря моето момче в канафката,че не го познавал кой е той..аз мн се ядосах и го заплаших че псоле и с него ще се случи същото..последните му думи бяха :майната ви и на 22мата...
сега слушам любимата му група - Гриййн Дей .. и мн ми се плаче. Мн мн държах на него,искам си го за приятел,но вс ме съветват че не може да има приятелство щом има чувства...обичам ги и 2мата,гаджето ми мн повече,но... защо се получи така..![]()
![]()
Съжалявам за дългата тема и че досаждам,имах нужда да го напиша![]()
2 т. от правилника. Бан на профил