.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Rojden den...

Град
    B pAя

Rojden den...

Zdraveite!Znachi...sled okolo mesec gadjeto ima RD i vse oshte obmislqm kakvo da mu podarq.Ako imate nqkakvi predlojenia spodelete gi 4e ... napravo nz kakvo da e
    Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    От кой футболен отбор е?

Повече от фен
    probvai v dar.bg az ot tam kupih mn qk podaryk za gadjeto mi
    uspeh
    \/

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Зависи колко пари имаш, той на какво се кефи и така нататък. Какви са му хобитата? Какво харесва?Каква музика слуша? Може да го изненадаш с мнопо неща...Ако е футболист - с фанелка на любимия му отбор...Ако е романтик, да му подариш любима стихосбирка и да му организираш вечеря на свещи, която няма да забрави....Ако е купонджия....Да го заведеш на най-яката дискотека и да му подариш някакъв по-луд подарък....Та,обясни повече за него..
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    B pAя
    Obujava futbola igraeshe predi vreme tuk v gradskia otbor,inache privyrjenik na CSKA,obujava da se zabavlqva s negovata luda kompania i ... za parite ne se pritesnqvaite prosto iskam predlojenia
    Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    Има една автобиографична книга на Стоичков...Може и да му подариш екип на ЦСКА или билет за мач.
    И САМО ЛЕВСКИ

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    купи ми дъвка с косъм мно ше му хареса !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    B pAя
    Idi0tka shti kypq np

Супер фен
    Един часовник РАДО би бил добър подарък ако ти се дават 3000 евро. По евтин вариант - новия аромат На Хуго Бос - към 80-100 кинта да излезе. И вече съвсем за измекяри - една велурена кутийка и вътре да има едни прашки от два и педесе с красиво написана картичка - ЧРД - Ше дойдеш ли довечера у нас и ми донеси тия гащи че нямам кво да облека и ми е студено.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си