- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- parviqt vi pat!kak be6e?
bolq li vi parviqt pat?az vse o6te ne sam go pravila i se interesuvam dali boli naistina mn kakto spodelqt priqtelkite mi?a krav ima li mn?
Боли. И след това известно време боли в началото на акта.
mi bole6e ama kryv nqma6e...vse pak spokoino ne e bolka za umirane ima i ne6ta ot koito boli pove4e![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Миличка, има много такива темички и все пак за твое успокоение ще споделя, че при мен нямаше кръв и никаква болка само усещането беше някак странно. Но при всяко момиче е различно, просто си избий притесненията от главичката и се остави на течението... когато се почувсташ готова и сигурна в партньора си - действай!
нИзнЪм , още нИ сЪ ми раСказъли
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
Ами при мен нито ме болеше, нито пък имаше кръв. Това е строго индивидуално за всяко момиче. Но дори и да боли, от болката не се умира. А ако има кръв ще са само няколко капки. Така че спокойно и без притеснение. Важното е да си сигурна, че го искаш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мен много ме боля първия път и така в продължение на месец кръв имаше само първия път но после си болеше много чак след 1 месец правихме нормален секс.![]()
да много боли напрау да си умре човек ! никога не пробваи ужасно е !![]()
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
am az ne si spomnqm kak be6e pyrviq pyt 6tot bqh piqna....ama ima6e malko kryf.......![]()
Ами мен си ме болеше,но за всяко момиче,както казаха е строго индивидуално.Имаше кръв,но при някои няма,а няма я и болката.
Абе и аз и момичето си нямахме представа кво правим и се изложихме и двамата и после се смяхме. Смехът облекчава болката. Кажи му да ти разказва вицове![]()
Болеше ме,но по-гадното беше,че имаше и кръв.![]()
Добре,че нямах някакви представи че ще е страхотно или нещo такова...![]()
точно преди да те чука си счупи раката и няма да усещаш болката от секса![]()
1-пиши на кирилица уважавай езика си не е трудно...
2- какъв първи път?Кое да ме боли?
3-Изполвай търсачката има хиляди подобни теми специално за такива случей е направена!
Мен ме болеше адски много!
Mene lichno mn me bolq,no ot "sladkata"bolka ne se umira deZA s1jalenie az bqh otgore p1rviq si p1t,moje i za tova da me e bolqlo,po vreme na sexa nqmashe kr1v no kato sv1r6ihme mn kr1v mi te4e i ne mojeh da sqdam napravo ot bolki!do 3/4 p1t boli samo dokato ti go vkara,no sled tova ti e mn qko
)
първият път ме болеше но не мислех толкова за болката понеже беше много смешно преди това а и по време на самият секс си хвърляхме по някоя смешка и всичко беше много хубаво.
mi ne me bole6e![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
za ukrasaПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Unikat be6e !!!
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
bole6e mn malko i to samo purvite dve min nqma6e kruv