.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Dilema

Dilema

izpraven sym sre6tu golqma dilema!!! na4i az haresvam edno momi4e oba4e tq ne go znae tova i sq predi malko nai dobrata i priqtelka mi kazva 4e me haresva!!!?!?!?!Sq ako i kaja 4e ne q haresvam i 4e haresvam ND i priqtelka tq 6te i se razsurdi a yk az ne iskam da sa si syrditi!!!Kajete kvo da prava

Мега фен
    Тя е дете и макар да не го знае, човек не може да вини някого, че го харесва или че не го харесва. Ще ти се разсърди...тя на 10 ли е?

Guest
    Nali kazvash che sa nai dobri priqtelki-shtom sa takiva zashto da i se sardi,iavno niama dostatachno um v glavata!a ti zashto ne si kajesh na Nd kakvo chuvstvash?

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    tapa rabota .1 nie ne sme roboti na koito mogat da se kontrolirat 4ustvata i mislite po dqvolite.

2. mejdu momi4eta istinsko priqtelstvo ne moje da ima ( ako nqkoi se interesuva za6to neka da mi PM-ne )

3. za kvo 6te se sardi
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

защо не я изнасилиш, ебаси ..

094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Супер фен Аватара на maybelline
    Абе как така приятелка ще се разсърди на приятелка задето някое си момче харесва не нея,а другата?!Това е една от най-детските постъпки в тийн-възраст.Ти се погрижи да се сближите с момичето,което харесваш,а тази дето си пада по теб ще се наложи да го преживее.

наеби ги и двете !
    094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от lindeman_
    наеби ги и двете !
    Хайде престани с тия простотии!Нямат край!Като си нямаш работа не досаждай пък тук.Модовете и админите би трябвало да те разкарат оттук.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    kofti situaciq opredeleno
    ako priznaesh 4e haresvash priqtelkata i na neq shte i stane mnogo gadno.adski mnogo shte q naranish.no kakvo si vinoven 4e tq te haresva,a ti haresvash nai dobrata i fr.ako ne priznaesh 4ustvata si,togava na teb shti e gadno.pff i v 2ta slu4ai se shte ima naranen taka 4e sam trqbva da reshish kfo da pravish.nai dobre se razberete 3mata.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Ако е толкова плиткоумна може и да ти се разсърди.Която харесваш с нея тръгни.Кажи на това момиче,че я харесваш и нека тя сама да реши.

sq stana o6te po veselo neinata vtora ND priqtelka i tq me haresvala

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    auuuu neznam,po-dobre gi zareji i dvete za6totu ako truhne6 s ednata drugata 6te se rasurdi i 6te si razvalqt priqtelstvoto...

Супер фен
    Абе кофти ситуация,ама ще им обясниш по някъв начин че харесваш само едната.

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    a nqmali da stane i o6te po interesno,i ba6tite na dvete momi4eta da te zaobi4at a ?

Мега фен Аватара на iiirish
    когато отказваш на едно момиче не е задължително да споделяш коя в действителност харесваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си