- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- HELP!!!!
Аз съм на 13 години и с приятелят ми ре6ихне да пробваме.По4нахме да го правим на за съжаление презерватива се изхлузил от неговия 4лен.След един месец тои ми каза да си напрая тест за бременност.Оказа се 4е съм бременна а съм само на 13 и маика о6те не е разбрала кажете какфо да правя да кажа ли на маика или...... да си остане между нас.
Лелей...Мисля си, че ако кажеш на вашите, ще ти повикат бая. Е, не знам какви са родителите ти, но просто предполагам. Има нещо.. --> Каквито и да са те имат правото да знаят.
И аз имах такъв проблем, но фълшива тревога. Не съм и помисляла да кажа на нашите, но ти все пак си на 13г.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
kaji na maika si ! moje posle da vi e malko "solenko" na 2-mata ama 6te mine i tva ne6toПървоначално написано от Sexy_{F}
![]()
Ако не се базикаш по добре кажи на ваште и посети гинеколог
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
кажи на ваще че да ти теглят един хубав пердах... и кажи им кой ти е приятеля и той да яде бой щото бърка дето не трябва
а следващия път когато ще изгубиш девствеността си гледай да не е в влизките 3-4 години...
Ми просто кажи на майка си.Е,с малък риск да я докараш до инфаркт...![]()
Кво си мислиш,че може да те посъветваме?То така става,като малки необразовани УФСЕ като тебе тръгват да го правят без да са се поинтересували преди това от предпазните мерки и случаите,при които може да се забременее
Можело е да се сепнеш малко още преди месец,и веднага след акта да тичкаш до аптеката за постинор,ама вече всичко е свършило...сега бери срам
![]()
Никой с нищо не може да ти помогне.Кажи на майка си,за да може да направиш аборт(трябва нейният подпис)...И рискът в последствие като станеш вече жена да нямаш деца си го има...НО ЩЕ СИ ТЪРПИШ ПОСЛЕДСТВИЯТА
![]()
![]()
След като си тръгнала да се ебеш без грам акъл в главата...жалка си
![]()
13 ? Секс? Тест за бременност? След 1 месец?Това е някоя много плоска шега
дано да е така..Първоначално написано от Novkov
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
абе как ше ни бъзика... казва си самата истина...
просто не е могла да му устои и му е пуснала... все пак гаджето и е на 13 ама е с 19 сантиметров чеп![]()
Колко спокойно го казваш.Кажи на вашите, кво ни казваш на нас.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Май не си доста притеснена,а?Ако това е някоя шега,върви да си играеш и ни остави намира.Ако все пак не е...ами голяма работа.Казваш на вашите,отиваш,абортираш и готово.Това е милионната такава тема.
Ама аз не разбрах какво сте правили![]()
2т. забрана за ползване на профил
abe mila,ti glupava li si,malka i tupi4ka li si,kva si.?kaji na maika ti po skoro,ako ne iska6 da stava6 maika na 13.abort se pravi do 2 meseca sled za4evaneto.deistvaite burzo!znai,4e kolkoto i da ti se kara maika ti,tq 6te vzeme nai pravilnoto re6enie za tebe.uspeh mila,stiskam palci!
abe mila,ti glupava li si,malka i tupi4ka li si,kva si.?kaji na maika ti po skoro,ako ne iska6 da stava6 maika na 13.abort se pravi do 2 meseca sled za4evaneto.deistvaite burzo!znai,4e kolkoto i da ti se kara maika ti,tq 6te vzeme nai pravilnoto re6enie za tebe.uspeh mila,stiskam palci!
prezervativa se izhluzva ? test za bremenost sled 1 mesec ?? vij sa ili qko se buzikash s nas ili si mn prosta da praish test za bremenost sled 1 mesec i predi towa da ne piesh postinor4e ili si4ko e mn seriozno
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
о Боже, не искам да знам колко ще му е като стане на 18!Първоначално написано от `Silvester`
Искренно се надявам това да е някаква глупава шега. Дано! [-o< Ако не е, много лощшо. Не знам в кой месец си, но трябва да кажеш на родителите си възможно най-скоро т.е. веднага. Също така и на момчето, ако той не знае. Трябва бързо да се вземе решение какво ще правите и дано да не е късно за действия. И пак казвам, дано да е шега, защото ако не е здравата си загазила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
i kfo si misli6 4e maika ti sled mesec dva nqma da razbere...prosto 6te kaje6 mamo re6ih da probvam i vsi4ko se oburka...otivate pri genekolog posle pri lekar, i te 6te kajat, no ne mi se vqrva o6te na 13, no kakto i da eПървоначално написано от Sexy_{F}
i misli6 li 4e maika ti sled mesec nqma darazbere!? po dobre kaji, otidete na genekolog, lekar i te 6te re6at!Първоначално написано от Sexy_{F}
i bez tfa maika ti 6te razbere!?Първоначално написано от Sexy_{F}
така... значи... или ти си егати шегаджийката (доказатерства - 13 години и бременна? един месец без да се усетиш - цикъл нямаш ли?), или си доста... хм, без да се обиждаш - тъпичка. как може въобще да ни питаш за такова нещо? то майка ти така или иначе ще разбере, ако това е истина... щеш не щеш... то ще си проличи рано или късно... леле... младежта ни е болна, хора!![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!