Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Ami az sym na 18 po4ti, imam si priqtel, no oshte ne sym pravila sex. Smqtam, 4e trqbva da e kogato si naistina sigurna, 4e si gotova i dostaty4no vqrvash na partniora si.
Mislq si, 4e momi4etata kato mene prosto ne jelaqt da izbyrzvat i ne smqtat, 4e haraktera se opredelq ot tova dali si devstvena ili ne. Predi nqkoi hora mi se 4udeha kak sym se zapazila tolkova vreme (I az sym imala mnogo predlojeniq.) No Naskoro edna ot priqtelkite mi mi kaza: "Sega syznavam v kakva greshka sym bila otnosno sexa i razbiram, 4e dosega nikakyv sex ne sym pravila." Az se vodi, 4e ot 2 godini vodi polov jivot.
Abe ne znam
Ama tova si e strogo li4no reshenie koga s kogo i t.n. I s4itam, 4e ne trqbva da se sydi po tova za 4oveka.
AIde, macki, i ne zabravqite, 4e tova si e vashiq jivot i ne pravete gluposti samo, za da ne "izostanete" Ima vreme za vsi4ko. A za sex nai-mnogo!
А ти некъде към 60-те ли ще почнеш да правиш секс??? Има и нещо повече. Колкото и да ти се струва тъпо има смисъл да правиш секс от ранна възраст 17-18 години и нагоре. Защо? ами защотот все някога трябва да създадеш поколение, трябва да решиш кой сексуален партньор е най добър за теб. Защото ако решиш примерно когато за първи път да го правиш и същевременно да правите деца ти гарантирам ще бъде пълна излагация. Пък и се добива опит. Странно е но ти като си нямаш хабер в секса как подяволите би задоволила своя приятел? Така или иначе все някога ще го направиш на 40-50 години.
Другото защо не искаш да правиш секс.
Най вероятната причина е че се притесняваш я от болка я от кръв я от представяне. 100% съм сигурен че голяма част от теб мисли само за това.
Така че отпусни се на течението ПРОБВАЙ

цаках си рега