.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: problem...cigarite

Guest

problem...cigarite

Hora,imam golqm problem i tyrsq pomosht.Na 16god. sym i Ot okolo 2 godini pu6a.Ne redovno,no vinagi kogato moga,zapalwam.Roditelite mi,ili po to4no maika mi,ne znae.A az ne iskam ve4e da se kriq.Do dnes bqhme na kurort i tam bqhme obgradeni samo ot pu6a4i,no az ne pusheh za da ne me razkrie maika mi.No az postoqnno mislq za cigarite i kak mi se pu6i,a ne moga,i tova mn me podtiska.Molq vi kajete mi,kak da kaja na maika mi,4e iskam da pusha,bez da se kriq. Pls midaite nqkakyw sywet

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mi prosto i kaja che she pushish i ima dva variqnta tq da znae i da ne trqbva da se kriesh ili da ne ti razreshava da pushish pred enq i da trqbav da se kriesh i na neq da i e gadno sveki put kogato te vidi s cigara
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на maybelline
    На 16 си.След 2 години ставаш пълнолетен.Това предполага,че можеш сам да решаваш дали да пушиш или не.Майка ти е в състояние да се ядоса,да ти забрани с думи и...нищо повече.Ако искаш да пушиш,ти ще го направиш със или без нейното съгласие.Обясни й го по подходящ начин(без скандали).Не очаквай да бъде въодушевена от решението ти.А аз единствено се надявам да си наясно с опасностите,които крие пушенето(разни болести,рак на белия дроб,кашлица и други такива...).Да не говорим колко пари се харчат.Е,аз лично предпочитам да си харча парите за готини работи като CD-та,разни работки за компютъра,ваучери или да спестя за нещо по-голямо и по-яко,вместо да си харча парите все едно за ядене(цигарата я изпушваш и вече я няма),но всеки сам си решава.Късмет!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper

Re: problem...cigarite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Molq vi kajete mi,kak da kaja na maika mi,4e iskam da pusha,bez da se kriq.
    Ще кажеш следното: "Мамо, аз пуша."

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)

Hora,imam golqm problem i tyrsq pomosht.Na 16god. sym i Ot okolo 2 godini pu6a.Ne redovno,no vinagi kogato moga,zapalwam.Roditelite mi,ili po to4no maika mi,ne znae.A az ne iskam ve4e da se kriq.Do dnes bqhme na kurort i tam bqhme obgradeni samo ot pu6a4i,no az ne pusheh za da ne me razkrie maika mi.No az postoqnno mislq za cigarite i kak mi se pu6i,a ne moga,i tova mn me podtiska.Molq vi kajete mi,kak da kaja na maika mi,4e iskam da pusha,bez da se kriq. Pls midaite nqkakyw sywet
    замисляла ли си се дали не можеш да ги спреш? аз също бях пушила толкова време, но от 7 месеца с гордост мога да ти кажа че не пуша! всичко е въпрос на воля и амбиция. трудно е наистина.понякога подивяваш просто, но като си помисля (не живея при нашите), че съм имала моменти, в които не съм имала и 5ст. и съм била без цигари, как ми се е пушело и какво ли не съм пушила, просто ме хваща срам.

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    съгласна съм със maybelline Ти си на 16 години и е нормално да пушиш вече си голям за това по-добре отиди и и кажи Виж може да ти се поскара малко ама след месец ще го е забравила и ти ще си пушиш спокоино
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Фен
    Град
    blagoevgrad
    kaji i go po sledniq na4in "Zna4i maiko az pu6a ......... ne6to problem li ima6 aA?AA?A )
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Molq vi kajete mi,kak da kaja na maika mi,4e iskam da pusha,bez da se kriq.
    Ще кажеш следното: "Мамо, аз пуша."
    мда...това поне изглежда най-лесно,а?

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си