.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен

Какво мислите за момчетата над 18г. и са все още девствени

Мислих си за тая тема и за тая тема и после почнах да се чудя... какво ще кажете за момчетата които са още девствени след 18 годишна възраст...
    на момичетата казвате браво.. а за момчетата почти съм сигурен че ще кажете че са задръстени..
    все пак вижте кво е днешното поколение почват сексуален живот на 12-13 години...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    6te kaja 4e ve4e takiva mom4eta sa edinici!i ne gi mislq za zadrusteni ni nai-malko!evala!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Guest
    i na tqh BRAVO! =D> nqma ni6to lo6o v tova.vseki sam si izbira koga da zapo4ne da vodi sexualen jivot.nqkoi izbirat na 10,drugi na 20.vupros na precenka.no nqma ni6to sramno v tova i spored men kolkoto po-kusno,tolkova po-dobre.

Голям фен
    Аз ще сметна че това момче чака подходящото момиче,което е страшно мило.Сигурна съм че всяко едно момче до 18 годишна възраст е имало възможност да го направи,но някои чакат подходяшия човек,защото няма по-красиво и хубаво от секса между влюбени.А ако не е така ще си помисля че не е получавало предложения от поне хубави момичета,за да се съгласи.Въпрос на мнение и предрасъдъци може би
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Аз ще сметна че това момче чака подходящото момиче,което е страшно мило.Сигурна съм че всяко едно момче до 18 годишна възраст е имало възможност да го направи,но някои чакат подходяшия човек,защото няма по-красиво и хубаво от секса между влюбени.А ако не е така ще си помисля че не е получавало предложения от поне хубави момичета,за да се съгласи.Въпрос на мнение и предрасъдъци може би
    immenno!!!!!
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    suglasen sym

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Guest
    Аз съм се запътил на там. щото имам кофти прическа. казвате ми браво защото съм грозен и задръкстен? вие не сте наред.

Re: Какво мислите за момчетата над 18г. и са все още девстве

Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    почнах да се чудя... какво ще кажете за момчетата които са още девствени след 18 годишна възраст...
    на момичетата казвате браво.. а за момчетата почти съм сигурен че ще кажете че са задръстени..
    Еми най-често така се получава, но аз лично не мисля че са задръстени.

P.S. Получава се нещо като с курви и плейбой. Понеже момиче което спи с много момчета е курва, а момче - блейбой. Така, че сме квит

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на maybelline
    А аз да ви питам:Какво значение има кога едно момче или едно момиче е изгубило девствеността си,ако го е направило по собствено желание?Голяма работа дали момчето го е правило на 12 или на 22!Като на 18 е девствен,какво от това?Да не би да е полу-човек вече?Ако е за статистика,да,може да има такива въпроси,но ако е за да се определи кой е задръстеняк и кой не,това е смехотворно неподходящ начин.

Guest
    е ква е разликата дал си е**л на 13 или на 18 или 22 няма се едно и също! хората са променят ама унождането не нали единствено че колкото повече толкова по опитен ама тва лесно се коригира пък са какво са тръгнали днешните дича да са ... под път и над път то унуй цица няма още за мензис да не говорим фанало някво такос кат него недъгаво още и ще вървят да се е...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Според мен са сладки,те не мислят само за секс,а искат друго от живота.Има и задръстени разбира се,а просто има и срамежливи или пък отдадени на нещо друго.Аз много се кефя на такива хора-абе сладури са.И познавам доста-май аз познавам най-много девствени хора,а или такива,които са били девствени до 18 и нагоре

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Според мен са сладки,те не мислят само за секс,а искат друго от живота.Има и задръстени разбира се,а просто има и срамежливи или пък отдадени на нещо друго.Аз много се кефя на такива хора-абе сладури са.И познавам доста-май аз познавам най-много девствени хора,а или такива,които са били девствени до 18 и нагоре
    И аз познавам такива хора.....но проблема при тях е липсата на момичета, а не ,че не искат да го направат....
    И другото нещо странно - тези въпросните момчета са ми приятели,знам им живота,знам примерно какво са правили снощи и т.н. и ме гледат в очите и ме лъжат, че снощи са ебали еди коя си, която не съм я познавал....не са ми най-близките приятели, но все пак приятели....Това не мога да го разбера - срам ли е или искат да бъдат "пичове"
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Inzaghi
    И аз познавам такива хора.....но проблема при тях е липсата на момичета, а не ,че не искат да го направат....
    И другото нещо странно - тези въпросните момчета са ми приятели,знам им живота,знам примерно какво са правили снощи и т.н. и ме гледат в очите и ме лъжат, че снощи са ебали еди коя си, която не съм я познавал....не са ми най-близките приятели, но все пак приятели....Това не мога да го разбера - срам ли е или искат да бъдат "пичове"

po4ti vsi4ki mom4eta (devstveni) predpo4itat da ne kazvat 4e sa takiva. vypros na samo4uvstvie ili ot druga strana - strah ot tva 4e 6te te govorqt 4e si zadrusten, 4e neznam si kvo i taka natatyk. vyprosa e v tva 4e e gre6ka no....horata go osyznavat 4ak kato go napravqt ve4e (seksa).

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ami spored men, pri vse che poznavam do golqma stepen jelaneito im za sex. Mislq che momchetata na 18 i nagore, koito sa devsveni prosto ne sa imali vuzmojnost. No ne otricham, ima malkata veroqtnost da chakat ljubovta na jivota si, i vse pak realistichno poglednato....
    Blame the sin, not the sinner.

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Ami spored men, pri vse che poznavam do golqma stepen jelaneito im za sex. Mislq che momchetata na 18 i nagore, koito sa devsveni prosto ne sa imali vuzmojnost. No ne otricham, ima malkata veroqtnost da chakat ljubovta na jivota si, i vse pak realistichno poglednato....
    absolutno ! po4ti nqma 4ovek koito da ne iska da pravi seks....prosto ne sa imali vyzmojnost tva e. i da - povqrvaite go. dori hubavi mom4eta sys svesten harakter ponqkoga prosto ne im se otdava i prosto ne sa imali vyzmojnost. no tova ne gi pravi ne6to po-malko ot drugite.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker

po4ti vsi4ki mom4eta (devstveni) predpo4itat da ne kazvat 4e sa takiva. vypros na samo4uvstvie ili ot druga strana - strah ot tva 4e 6te te govorqt 4e si zadrusten, 4e neznam si kvo i taka natatyk. vyprosa e v tva 4e e gre6ka no....horata go osyznavat 4ak kato go napravqt ve4e (seksa).
    Може би, цащото вече са спокойни, че не са девствени
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Значи гаджето ми беше така-на почти 21 спа за първи път с момиче-с мен,познавам и други индивиди,някои стигали и до 24-5 години.1 мой познат го питам защо-имаш си приятелка,обичате се и то много,а н го правите,а той казва-аз я уважавам и ако правя секс с нея е признак на неуважение-различни хора има по света.Така,че не всички се хвалят,а всъщност да не правят нищо.Разбира се има и такива де,но това са комплексари!

Guest
    ПАЛНИ БУДАЛИ......ДА МУ Е*А МАИКАТА ......ПОНЕ ДА БЯХА ОТИШЛИ НА КУР*А ............ТЦЪК ТЦЪК .......НЕ БИВА ДА ИМА ТАКИВА ХОРА !!!

Супер фен
    Бате да отидат ама майка ти много взима на час.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си