Цитирай Първоначално написано от Inzaghi
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Според мен са сладки,те не мислят само за секс,а искат друго от живота.Има и задръстени разбира се,а просто има и срамежливи или пък отдадени на нещо друго.Аз много се кефя на такива хора-абе сладури са.И познавам доста-май аз познавам най-много девствени хора,а или такива,които са били девствени до 18 и нагоре
И аз познавам такива хора.....но проблема при тях е липсата на момичета, а не ,че не искат да го направат....
И другото нещо странно - тези въпросните момчета са ми приятели,знам им живота,знам примерно какво са правили снощи и т.н. и ме гледат в очите и ме лъжат, че снощи са ебали еди коя си, която не съм я познавал....не са ми най-близките приятели, но все пак приятели....Това не мога да го разбера - срам ли е или искат да бъдат "пичове"

po4ti vsi4ki mom4eta (devstveni) predpo4itat da ne kazvat 4e sa takiva. vypros na samo4uvstvie ili ot druga strana - strah ot tva 4e 6te te govorqt 4e si zadrusten, 4e neznam si kvo i taka natatyk. vyprosa e v tva 4e e gre6ka no....horata go osyznavat 4ak kato go napravqt ve4e (seksa).