- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета-само за момичета
Кефят ме естествените коси. Черни...не чак толкова. Руси харесвам, мъжът е с кафява коса.
обичкам си моето пиленце и не ме интересува ако щеше и червена да му е косата
гласувах за руса коса със зелени очи,въпреки че приятелят ми е наистина с руса коса,но очите му си сменят цвета в зависимост от това каква е светлината или пък дали не е някъде около вода...стават му и ужасно сини,и много пъстри и зелени...абе има какво да гледамно не го избрах по външния му вид честно казано...така че просто изразих пристрастие в анкетата :P
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Ее измама - те повечето са си с черни и кафяви очи и си гласуват за себе си....
2т. системно
za mene nqma golqmo zna4enie mom4eto s kakvi o4i i kosa e...no si padam nai-mnogo po takiva s 4erna kosa i sini ochi![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
що няма кестенява коса и сини очи...абе руса със сини очи в такъв случай![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Кестенява коса с кафяви очи![]()
=D> =D> =D> Saglasna sam =D> =D> =D>Първоначално написано от e_l_i_z_a
На мене ми допадат руси със сини очи,черна коса и сини очи,руса коса и кафяви очи,но все пак всеки си има някакъв чар!Първоначално написано от VortexSuperV
Куцо, кьоро и сакато, има ли си дупка то е златоПървоначално написано от Lil'Angel
![]()
![]()
Za men nqma znachenie cveta na kosata ili ochite ..bih haresla vseki edin ot izbroenite tipove vapreki che po princip ne haresvam sini ochi.. nqkak si sa mi mn zlobniKafevite ochi mnogo mi haresvat ....i po princip bih zagledala po skoro murgavo momche s tymna kosa i ochi ot kolkoto po svetlo
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
S 4erna kosa i zeleni o4i....Au syper!Ne si izbiram mom4atata po o4ite i kosata ama mom4e s rusa kosa i sini o4i nikoga ne sym si haresvala!Nz 6to struvat mi se nqkak si mnoo nejni t.e. gei4eta!![]()
And after you say so many words,
There soon are no more to describe how it feels,
Because pain is a like a disease, it has stages, it grows, and spreads, there is only one way to describe it, and that is where I am… Silence.
гледамче никой не е писал нищо за червенокосите аз лично имам слабост към тях
abe ima li zna4enie... 4e az vinagi si haresvam razli4ni momci...ako seg ati napi6a rus sas sini o4i primerno bas davam,4e 4oveka,v koito nqkoga se vluba 6te e savsem razli4en...tva e mn otnositelno sorry
hey now !!!
Първоначално написано от mil4eto_
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Зависи много от човека .... А за анкетата - черна коса и сини очи - гаджето ми е така![]()
Първоначално написано от LuCkY^YoU
Черна коса и кафяви очи![]()
amii az izbrah cherna kosa i zeleni ochi...no za men nqma nikakvo ama nikakvo znachenie s kva kosa i s kvi ochi e....