- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета-само за момичета
С черна коса и кафеви очи![]()
\Първоначално написано от AnN_G
/
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
Vsi4ki tipove sa gotini ,zavisi izcqlo ot 4oveka!
4estno kazano vinagi sum si padala po "sladnikaviq" ideal na pove4eto "barbita" - rusa kosa i sini o4i, no tazi kombinaciq naistina mn me privli4a, vupreki 4e ne se opredelqm katoo takuv tip momi4e. ina4e tumna kosa i tumni o4i su6to moje da bude mn krasiva kombinaciq...abe kat ose zamislq mai si zavisi ot cqlostnoto izlu4vane na mom4eto, ne moje po nqkakvi cvetove da se vlubi6 v nqkoi
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Сегашния ми приятел е със кестенява коса и сини очи!Но косата и очите в никакъв случай не са от най-важно значение за подбора ми на приятел.Важно е излъчването,чара,чувството за хумор и разбира се характера,поне за мен
С черна коса и зелени очи.![]()
ne moga da podredq mom4etata po tova kak izgejdat na vyn6en vid,izlizala sym s mnogo mom4eta i vinagi razli4i!taka 4e mislq si padam po vsqkakyv tip
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Моята слабост са светла коса и зелени очи, но итъмна коса със зелени очи пак става![]()
az ne sum na vsi4ki razberete go ....samo edna moje da me pritejava!!!![]()
![]()
![]()
Напрао...нз ко да кажа. И коя е тяПървоначално написано от [BG
![]()