.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен
    Град
    V nSh!q SvQt

Уважение..?

Значи...работата е следната...зарибявах се по един пич една година...с него имахме нещо като връзка през половината от годината...тои е от асгр,но учи в плд ..и аз сяк седмица ходих в асгр(майка ми живее там)ии сяка седмица бяхме заедно...скъсах с приятеля ми, който ме обичаше токолова много,заради него ,но нвм!Ии от както всичко свърши и си останахме фр...се събирам смелост да му се обадя и да го питам дали има чувства или незащото само си давам надежди и не мога да продължа напред ...!Иии обадих му се прди няколко дни иии знаете ли какво ми каза? Питам го аз дали има чувства и дали преди е имал и тй ми казва "Ем...за сега-абсурд да имам,а преди...може би...,но поече от уважение".....от уважение ! Не мога да разбера какво ще рече това ...аз ...ние...толкова мн сме имали ...от уважение? Как мислите? Лъже или...
    [color=black][b] ☼٭ M

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    На кой си се обадила?На бившето си гадже или на пича по който си се зарибявала?Моля те малко да ми разясниш за д ати дам отговор...
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    moje i da poslagva 6toto ti si go naranila super mnogo . ne mi se vqrva da e bilo uvajenie.
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    nie ne mojem da ti kajem.ti sama znae6 kakvo si prejivqla s nego i bi trqbvalo sama da preceni6.
    moq nevinnost i greh.....

Мега фен Аватара на koalka
    Ами възможно е да лъже,а може и да не лъже.Ако много си го наранила и той те е обичал не очаквай да се върне при теб,ако сега не те обича.

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    nie ne mojem da ti kajem.ti sama znae6 kakvo si prejivqla s nego i bi trqbvalo sama da preceni6.

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    Ама...нее тва е др пич...той ми каза,че от уважение...бифшия ми фр си има приятелка сега...си1ко е наред м/у тях...аз ги познавам и им се радвам...ама тоя др пич ми каза че от уважение и се чуда кой би имал взаимоотносхения с някой др(целивки,прегръдки и интимен контакт) ии да каже че от уважение...мислите ли че може да стане това от уважение...и да продължава около 4 месееца...всяка седмица
    [color=black][b] ☼٭ M

shto puk da ne moje... moje da luje ne se znae...sama trqbva da uznaesh,pogovorete s nego...ot uvajenie...kogato pro4etoh istoriqta ti bqh sg,4e ne te luje,am za vseki slu4ai...oba4e izqsnete neshtata
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си