- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- zelenata seriq na vichy-cena
kakvo vklu4va tazi seriq na vichy?i kakva e cenata na produktite?deistat li?
aide 4akam otgovori,4e ne6to mnogo sum pup4asala![]()
Незнам за серията на Вики,но ако е някоя от рекламите пак,по-добре не си харчи парите.Ето нещо,което ще ти разкара пъпките - Хума.Продава се в пакетчета в аптеките.Действа много добре срещу пъпки.От 11-годишна имах пъпки и се чудех как да се отърва от тях,пробвала съм какво ли не(Лептен,салицилов спирт,кремове,разни серии като тая Вики,маски за лице,компреси...абе всичко което може да се сети човек).И чак сега(на 15) открих че тази хума е единственото което е подействало дотук.Още на втория ден ще има подобрение,а до седмица може и съвсем да ти изчезнат,ако не ги стискаш изобщо.
И аз смятам да си я взема,че тук много позитивни отзиви от нея прочетох,обаче не знам даже от колко продукта е цялата серия?и наистина колко струва,че в тая жега не ми се ходи до аптеката...?Благодаря![]()
Първоначално написано от bilka
A KVO TO4NO VLKU4VA?
molq vi kajete kvo vklu4va?
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
abe ne sam q izpolzvala da vi kaja oba4e edna praitelka q izpozlva i to orginalna pra6tat i q ot garcia.dosta i se mahnaha pupkite oba4e pak si ima.i ne vqrvam da e okolo 60 lv.sig e dosta po malko.ina4e ima efekt daje dosta liceto ti ne e mazno
Добре я ми кажете коя марка е най-добра и най-добре действа (или просто каквото знаете за нея)
1. L'Oreal там става дума за Pure ZOne
2. Vichy
3. Clinique
И искам да питам вярно ли е това за шоколада, кофеина и газираните напитки (за кофеина мисля че е вярно защото като съм се друсал и ми станаха повече пъпките)